طراحی ویلا فلت
یکی از مدل های ویلا سازی که طرفداران زیادی نیز دارد، طراحی ویلا فلت است.
به ویژه در صورتی که مساحت زمین در اختیار شما دارای فضای کافی باشد، می توانید از طراحی این سبک ویلا های یک طبقه و فلت استفاده کرده و به جز به دست آوردن کارایی لازم از ساختمان ویلا، زیبایی خاص آن را نیز به وجود بیاورید.
تجهیزات بروز
ابزار و تجهیزات به روز یکی از ارکان اصلی مجموعه ویلاسازی می باشد.
طراحی مدرن
طراحی های مدرن و به روز مجموعه ما باعث رضایت شما مشتریان ما می شود.
مهندسین باتجربه
در مجموعه ویلاسازی مهندسین باتجربه و باسابقه در حال فعالیت هستند.
مصالح درجه یک
یک ویلای اصولی به مصالحی عالی و مرغوب نیاز داردکه ویلاسازی حرف اول را می زند.
یکی دیگر از انواع طراحی ویلا بر اساس ساختار ویلا، طراحی بر اساس نوع سازه یا فلت، دوبلکس و تریپلکس بودن ویلا است. هر کدام از این ساختار قوانین و قواعد خاصی در ویلا سازی دارند. برای مثال در طراحی ویلا فلت باید به هم سطح بودن زمین دقت کرد و قبل از شروع به ساخت ویلا برای مسطح کردن آن اقدام کرد. همچنین در این سبک ویلاها همه بخشها در یک سطح یا طبقه و در نهایت با اختلاف چند پله قرار میگیرند، بنابراین باید متراژ و فضایی مناسب را برای هر بخش اختصاص داد و دسترسی بخشهای مختلف به یکدیگر را به درستی مشخص کرد.
این نوع ویلا ها تنها دارای یک طبقه بوده و یک سقف مشخص نیز برای همان یک طبقه دارند. به این معنا که در ساخت چنین ویلا هایی، سقف مشترکی با دیگر قسمت ها وجود ندارد . چیزی که در استاندارد سازی ویلا های فلت تعریف شده است، حداقل متراژ 80 متری و داشتن اتاق خواب ها حداقل 2 تا و همین طور بخش های دیگر تعریف شده، چون سرویس بهداشتی، آشپزخانه، اتاق نشیمن، حمام و … الزامی خواهد بود. از مواردی که باید در طراحی ویلا فلت به آن دقت کرد، میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- میزان نشست زمین
- نوع خاک
- نظر و ایده ی کارفرما
- موقعیت جغرافیایی
- آب و هوای موجود در منطقه
- رطوبت غالب در هوا
- نوع سبک
- هزینه ی کارفرما
- نوع متریال ها
مزایای ویلا فلت :
۱ . هزینه های ساخت و ساز کمتر و آسان بودن اجرای ویلای فلت :
با توجه به اینکه ساختمان و ویلای شما در این حالت تنها دارای یک طبقه میباشد در نتیجه شما هزینه کمتری را برای مواد و مصالح، دستمزد کارگر و کارهای دیگر پرداخت خواهید کرد. و همچنین مدت زمان اجرای نهایی کار کمتر خواهد بود.
۲ . حمل و نقل :
حمل و نقل و رفت و آمد همچنین برای افراد مسن بسیار راحت تر و کم درد سر میباشد.
۳ : پرداخت هزینه های کمتر !
در طبقه ی همکف هزینه هایی که برای سرد سازی محیط میشود، از جمله مصرف برق و غیره در فصل های گرم سال بسیار کاهش مییابد.
۴ . استفاده ی راحت از فضای بیرون و دسترسی آسان به محوطه !
طبقه پایین به فضای بیرون مثل حیاط دسترسی بهتری دارد. خصوصا اگر حیوان خانگی داشته باشید، میتوانید با استفاده از فضای بیرون، راحت تر نگهداری کنید.
مشاوره رایگان طراحی ویلا
اگر به دنبال طراحی ویلا شیک در تهران یا سایر شهرستان ها هستید یا برای استعلام قیمت و مشاوره درباره ی چگونگی طراحی ویلا به راحتی بر روی دکمه ی مقابل کلیک کنید و با ما در تماس باشید.
چرا طراحی ویلا فلت طرفداران زیادی دارد؟
طراحی ویلا فلت در میان آن دسته از افرادی که قصد ساخت و ساز ویلا دارند، طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. از جمله دلایلی که باعث شده ساخت و ساز ویلا های فلت، پرطرفدار باشد ، میتوان به موارد زیر اشاره کرد .
۱ . هزینه های ساخت پایین تر نسبت به ویلا های چند طبقه !
این یکی از مواردی است که باعث میشود تا افرادی که می خواهند در هزینه های ساخت و ساز ویلا های مورد نظر خود صرفه جویی به عمل بیاورند، به سمت ساخت ویلای فلت رفته و به این شکل هزینه های طراحی و ساخت و ساز را کاهش دهند. مشخص است که هزینه ی طراحی ویلا های دوبلکس و چند طبقه به مراتب بیشتر بوده و هزینه هایی نیز که طی مراحل ساخت باید پرداخت کرد بالاتر خواهد بود. با این حساب انتخاب مدل ویلای فلت، یکی از عواملی است که باعث خواهد شد تا هزینه های ساخت ویلا کاهش پیدا کند.
۲ . کاربرد بهتر برای خانواده ها !
اگر به اعضای یک خانواده فکر کنیم ، مشخص است که رفت و آمد در محوطه یک ویلای مسطح برای تمام اعضای آن چون کودکان و سالمندان ساده تر خواهد بود و در صورتی که بخواهیم رفاه حال تمام افراد و اعضای خانواده را در نظر بگیریم، این نوع ویلا می تواند کاربرد بهتری برای افراد مسن، کودکان و به طور کلی خانواده داشته باشد. بالا و پایین رفتن از پله ها برای افرادی که سالمند بوده یا به هر شکلی ناراحتی های حرکتی دارند، مشکل ساز خواهد بود.
۳ : صرفه جویی در هزینه های انرژی !
زمانی که بخواهید از تجهیزات گرمایشی و سرمایشی برای یک ویلای فلت و یکپارچه استفاده کنید، به طور کلی و قابل انتظار، هزینه های شما در مقایسه با استفاده از این تجهیزات برای ویلا های دوبلکس و چند طبقه، کاهش خواهد یافت. به این شکل چه در فصل گرما و چه در فصل سرما، یکپارچه بودن محیط، صرفه جویی در هزینه های مربوط به حامل های انرژی رقم می زند. ساخت این نوع از ویلا ها از هزینهی کمتری نسبت به ویلا های دوبلکس برخوردار است .
نحوه ی اجرای ویلای فلت !
در این نوع از ویلا ها نیز همانند اجرای دیگر انواع ویلا ها باید بعد از طراحی ویلا، اقدام به گرفتن جواز و پروانه ی ساخت کرد . در مرحله ی بعدی مجهز کردن کارگاه انجام میشود و در ادامه مراحل ساخت ویلا شروع میشود.
در مرحله ی اول آن رنگ ریزی انجام میشود، به این صورت که بر روی زمین اجرایی با استفاده از گچ یا رنگ طرح پلان اولیه و جایگذاری فضا ها را انجام میدهند تا حجم کلی بنا پدیدار شود. در ادامه با توجه به نوع خام ارتفاع ساختمان و گود برداری انجام میشود . بعد از پی کنی نوبت به اجرای فونداسیون و آرماتور بندی میشود. این مرحله از اجرا نیازمند ظرافت و دقت زیادی میباشد ، و با کوچکترین مشکلی در اجرا امکان کم شدن مقاومت کلی ساختمان و پایین آمدن دوام ساختمان میشود. در ادامه نوبت به مراحل سفت کاری میرسد، در این مرحله از اجرا کلیه عواملی که وظیفه ی انتقال بار مرده به زمین را دارند، اجرایی میشود.
در مرحله ی سفت کاری کلیه مراحل بتن ریزی و اجرا اسکلت بندی، دیوار کشی و اجرای سقف انجام میشود و طرح کلی بنا به دست میآید، اجرای هر یک از این مراحل احتیاج به دقت زیادی دارد، چرا که هر یک از این عوامل وظیفه ی انتقال بار را به زمین دارند. در ادامه نوبت به مراحل نازک کاری میرسد، در این مرحله از اجرا پوششی بر روی سازه های اصلی و یا سفت کاری انجام میشود، از جمله مراحلی که در این قسمت از ساخت ویلا انجام میشود، میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- ملات گچ و خاک
- کاشی و سرامیک
- نقاشی
معایب طراحی ویلا فلت :
۱ . سرو صدا و آلودگی صوتی در فضاهای خصوصی مثل اتاق خواب
۲ . کم بودن فضا برای خانواده های پر جمعیت
۳ . به علت قرار داشتن فضاهای عمومی و خصوصی در کنار هم (در یک طبقه) برای فضای های خصوصی مثل اتاق خواب مزاحمت و سروصدا ایجاد میشود.
۴ . جدا نبودن فضاهای خصوصی مثل اتاق خواب از فضاهای عمومی مثل پذیرایی
۵ . محروم بودن از چشم انداز زیبای طبقات بالاتر
همین دلیل باعث شد که استقبال مردم از ویلا های دوبلکس بیشتر شده و ساخت ویلای فلت کمتر شود . با توجه به شرایط اقتصادی و قدرت خرید عمومی مردم، استقبال نسبتا خوبی از ویلا فلت میشود. اما بطور کلی ویلا فلت اکثرا شامل ویلا هایی است که قدمت بیشتری نسبت به دیگر سبکهای ویلا دارند. در واقع بیشتر سازه های ویلا قدیمی و نیاز به بازسازی دارند . چرا که در حال حاظر با افزایش قیمت زمین دیگر مقرون به صرفه نیست که از این مدل ویلا ها برای فروش احداث گردد و بیشتر سازندگان از چند سال قبل به سوی ویلا دوبلکس روی آورده اند.
طراحی ویلا فلت بهتر است یا دوبلکس؟
مهمترین نکته در انتخاب نوع ویلا، سلیقه و بودجه ی کارفرما است . به این معنی که خیلی از کارفرمایان به اجرای ویلا های فلت علاقمند هستند و خیلی دیگر به ویلا های دوبلکس، بنابراین انتخاب طراحی و اجرای ویلای فلت با دوبلکس کاملا سلیقه ای است. به تفاوت این دو نوع از ویلا ها دقت کنید ، دانستن این تفاوت ها میتواند در انتخاب نوع ویلا به شما کمک زیادی داشته باشد.
تفاوت ویلا فلت و دوبلکس !
۱ . امکان حمل و نقل و اسباب کشی در ویلای فلت راحت تر از ویلا های دوبلکس است.
۲ . هزینهی طراحی و اجرای ویلای فلت کمتر از ویلا های دوبلکس است.
۳ . وسعت دید در ویلا های دوبلکس بیشتر از ویلای فلت است.
۴ . جا گذاری فضا ها در ویلا های دوبلکس از استاندارد و حریم خصوصی بیشتری به نسبت ویلا های فلت برخوردار هستند.
اهمیت طراحی نمای ویلا فلت !
لازم است بدانید برای طراحی ساختمان های شهری محدودیت های خاصی وجود دارند و ساختمان سازان باید براساس این ضوابط طراحی های خود را پیاده سازی کنند به همین دلیل است که عمدتا برای این ساختمان ها خلاقیت خاصی در نظر گرفته نمیشود.
در چنین شرایطی طراحان سعی دارند تا در بخش مربوط به نما خلاقیت به خرج داده و ظاهری زیبا را به ساختمان ببخشند. طراحی نمای ساختمان های ویلایی چنین پیچیدگی هایی به همراه ندارد البته نمی توان گفت که طراحان می توانند برعکس قانون های در نظر گرفته شده عمل کنند اما این قانون ها و نکته ها برای طراحی ویلا ها کمتر هستند.
امروزه نماهای بسیار رایجی برای ویلا ها وجود دارند که هر کدام ویژگی های خاص خود را داشته و با زیبایی منحصر به فرد خود قادرند تا افراد بسیاری را جذب کنند. طراحی ویلا سه بعدی کمک میکند افراد درک بهتری از فضای خود داشته باشند انتخاب صحیح رنگ ها و الگوهای کلی این نوع از طراحی ها می تواند شرایط بهتری را برای شما رقم بزند. حتما در این مورد تحقیقات لازم را انجام داده سپس اقدام به اجرای نما کنید زیرا در طراحی ویلای فلت باید تمام بخش ها به صورت همسطح پیاده سازی شوند بنابراین لازم است نمای آن ها نیز پاسخگوی چنین شرایطی باشد. در این زمینه طراحان می توانند به شما کمک های خوبی نمایند حتما از این افراد بخواهید طراحی ها را کاملا اصولی و براساس ساختار ویلا انجام دهند.
طراحی ویلای فلت برای چه سبکی مناسب است؟
طراحی ویلا فلت و یک طبقه یکی از پر طرفدار ترین نقشه هایی ویلایی است این ساختمان ها به دلیل سرعت بالای ساخت و همینطور هزینه ساخت کمتر بسیار محبوب هستند . ویلا های یک طبقه برای هر سبکی مناسب و قابل اجرا هستند در گذشته ویلا های فلت اکثرا در طراحی ویلای ایرانی و سنتی کاربرد داشتند اما در حال حاضر جز ویلا های لوکس شناخته می شوند و حتی اگر قصد ساخت ویلا کلاسیک را داشته باشید می توانید به صورت یک طبقه طراحی و شروع به ساخت آن کنید.