ساخت ویلا
ویلا به ساختمانی گفته میشود که در تعریف امروزی از چهار جهت به بیرون نما داشته باشد و معمولاً آن را در اطراف شهرها یا در ییلاقها میسازند. البته در بعضی از کشورها قوانین ساخت و ساز به شهروندان، اجازهٔ ساخت ویلا در داخل شهر را میدهد و خانههای مسکونی به صورت ویلایی ساخته میشوند.ساخت ویلا بعد از طراحی نقشه ویلا و بر اساس آن انجام میشود. روشهای مختلفی برای ساخت ویلا وجود دارد که شرایط و مراحل ساخت و ساز در هر کدام از آنها متفاوت است. همچنین بر این اساس که ساخت ویلا به چه صورتی انجام شود هم موضوعاتی مانند هزینه ساخت و ساز و مصالح مورد نیاز برای ساخت و ساز ویلا میشود و ویلاها را به انواع مختلفی تقسیم میکند. تقسیمبندی ساخت ویلا را میتوان به صورت زیر انجام داد.
تجهیزات بروز
ابزار و تجهیزات به روز یکی از ارکان اصلی مجموعه ویلاسازی می باشد.
طراحی مدرن
طراحی های مدرن و به روز مجموعه ما باعث رضایت شما مشتریان ما می شود.
مهندسین باتجربه
در مجموعه ویلاسازی مهندسین باتجربه و باسابقه در حال فعالیت هستند.
مصالح درجه یک
یک ویلای اصولی به مصالحی عالی و مرغوب نیاز داردکه ویلاسازی حرف اول را می زند.
انواع ساخت ویلا
۱. ساخت ویلا بر اساس سبکهای معماری
ساخت ویلا بر اساس سبکهای معماری ویلاها را به انواع ویلا با سبک مدرن، ویلا کلاسیک، ویلا مدرن، ویلا نئوکلاسیک، ویلا پست مدرن، ویلا مینیمال، ویلا روستیک، ویلا رومی، ویلا شهری و بسیاری موارد دیگر تقسیم میکند. سبک معماری مشخص کننده شکل ظاهری و نمای کلی ویلا و مصالحی است که برای ساخت و ساز ویلا مورد استفاده قرار میگیرند، سبکهای رایج ویلا سازی را بالاتر معرفی کردیم. همانطور که گفته شد هر کدام از سبکها دارای مشخصه و ویژگیهای مختلفی هستند که باعث تفاوت ویلاهای مختلف با یکدیگر میشوند.
۲. ساخت ویلا بر اساس نوع سازه
نحوه ساخت ویلا براساس نوع سازه هم متفاوت است و ویلاها را به انواع مختلفی تقسیم میکند. ساخت ویلا براساس نوع سازه به این معنی است که سازه کلی ویلا به چه صورت ساخته شود و جزئیات ویلا مانند سقف، دیوار، پنجرهها و دیگر بخشها روی چه پایه یا سازهای قرار بگیرند. ساخت ویلا با سازه فلزی، ساخت با سازه اسکلت بتنی، ساخت با سازه LSF، ساخت با سازه پیش ساخت بتنی و ساخت با سازه پیش ساخت فلزی یا کانکس از انواع مختلف ساخت ویلا بر اساس نوع سازه هستند.
۳. ساخت ویلا بر اساس موقعیت مکانی
شرایط و مراحل ساخت ویلا بر اساس موقعیت مکانی باهم متفاوت است. برای مثال ساخت ویلا در مناطق کوهستانی از نظر شرایط، نقشه ساخت، نوع سازه و مصالحی که در ساخت استفاده میشوند کاملا متفاوت با ویلایی است که در مناطق جنگلی ساخته میشود. همچنین ساخت ویلا در مناطق ساحلی و نزدیک به دریا اصول و قواعد مشخصی دارد که با اصول ساخت ویلا در مناطق دشت یا کویری متفاوت است. به طور کل اقلیم یا موقعیت جغرافیایی محلی که ویلا در آن ساخته میشود، تاثیر بسیار زیادی در مقاومت ویلا در منطقهای که در آن ساخته میشود، دارد.
۴. ساخت ویلا از نظر ساختار
ساخت ویلا از نظر ساختار را هم کمی بالاتر بررسی کردیم. سازههای ویلایی از نظر ساختار به انواع فلت، دوبلکس و تریپلکس تقسیم میشوند که قوانین ساخت هر کدام متفاوت است. برای مثال در سازههای دوبلکس و تریپلکس علاوه بر بخشهای بیرونی بخشهای داخلی هم باید دارای ستون باشند یا در ساختمانهای ویلایی فلت، تمام بخشها باید در یک سطح و نهایتا با یک یا دو پله اختلاف در هر فضا ساخته و طراحی شوند یا در سازههای فلت سقف یکسان و مشترک است اما در سازههای دوبلکس و تریپلکس علاوه بر سقف اصلی، هر طبقه سقفی جداگانه دارد.
مشاوره رایگان طراحی ویلا
اگر به دنبال طراحی ویلا شیک در تهران یا سایر شهرستان ها هستید یا برای استعلام قیمت و مشاوره درباره ی چگونگی طراحی ویلا به راحتی بر روی دکمه ی مقابل کلیک کنید و با ما در تماس باشید.
مراحل ساخت ویلا
خرید زمین
- مرحله اول
اولین بخش از مراحل ویلا سازی شامل خرید و تهیه زمین ویلا، دریافت مجوزها براساس هدف ساخت ویلا و نقشه کشی برای ساخت ساز ویلا میشوند. بخش بعدی یعنی ساخت و ساز اقداماتی شامل پیریزی، اجرای فونداسیون، دیوارچینی، اجرای سقف، نصبیات و به طور کل مراحل اصلی ساخت ساختمان ویلا هستند و بخش آخر، تزئینات و نماسازی ویلا، محوطه سازی و در صورت درخواست مشتری دکوراسیون داخلی ویلا را شامل میشوند و شامل مراحلی هستند که بعد از اجرای کامل ساختمان، قابل اجرا میباشند.
دریافت مجوزهای ساخت و ساز
- مرحله دوم
دریافت مجوزهای ساخت و ساز مرحله بعدی در ساخت و ساز است. البته بعضی مجوزها بعد از ساخت و اجرای سازه قابل دریافت هستند که در زمان ساخت ویلا باید به آنها توجه داشت. از جمله مجوزهایی که قبل از شروع و ساخت باید آن را دریافت کرد، جواز ساخت است. جواز ساخت برای ساخت ویلاهای مسکونی به زمینهایی داده میشود که داخل بافت روستا قرار دارند و کاربری اصلی آنها مسکونی است اما در صورتی که زمین در بافت روستا یا طرح هادی نباشد، شرایط ساخت کمی متفاوت خواهد بود.
طراحی نقشه سازهای ویلا
- مرحله سوم
طراحی نقشه سازهای ویلا تحت عنوان فاز 2 هم شناخته میشود که در اصطلاح به آن پلان سازه هم گفته میشود. پلان سازه یا فاز 2 ویلا سازی در واقع جزئیاتی هستند که نحوه اجرای سازه را به مهندسان نشان میدهند. طراحی نقشه سازهای ویلا بعد از پلان معماری انجام میشود و بخشهایی مانند نقشههای اسکلت ساختمانی، نقشههای پی و ستون، نقشههای دیوارهای باربر و غیر باربر، نقشههای تیرریزی سقف را شامل میشوند. بعد از طراحی نقشه سازهای ویلا نوبت به طراحی نقشه یا پلان تاسیسات میرسد که در آن موقعیت تاسیسات مکانیکی و تاسیسات برقی مشخص میشود. نقشه تاسیسات مکانیکی جزئیاتی مانند لولهکشی آب سرد و گرم، لولهکشی سیستم شوفاژ، شبکه آب باران و غیره مشخص میشود.
گودبرداری , بتنریزی و اسکلتبندی
- مرحله چهارم
گام بعدی در اجرای ویلا ریختن بتن و ساخت سازه ساختمان است. درمحاسبه ساختار ویلا و نوع اسکلت (بتن ، فلز) تعداد و تعداد میله های کاربردی ویلا و حساب های کلی تا پایان ساخت ویلا همچنین ، برای اجرای اسکلت و آرماتور ، لازم است از آرماتور فولادی قوی مناسب با نوع سازه استفاده شود.این موارد را مهندسان مجرب می توانند تعیین کنند.
دیوارکشی و اجرای سقف
- مرحله پنجم
بعد از آن که اسکلت ساختمان اجرا شد می توان نسبت به طراحی کلی آن اقدام کرد. هنگام دیوار کشی، تنها نباید چهارچوب ساختمان را مد نظر قرار داد، بلکه باید به ورودی ها، خروجی ها، محل قرارگیری سیستم های تهویه و… نیز توجه نمود. پوشش سقف ویلا سقف یک ساختمان ویلایی با توجه به موقعیت جغرافیایی آن میتوانند از نوع سقف معمولی و یا سقف شیروانی باشد که هر کدام دارای قابلیتها و خصوصیات مخصوص به خود هستند. همچنین باید بگویم که سقف های شیبدار دارای پیچیدگی طراحی بیشتری بوده و در این زمینه لازم است تا متخصصین و مهندسین با تجربه وارد عمل شده تا نتیجه کار کاملا بی عیب و نقص باشد.
اجرای تاسیسات و عایقکاری
- مرحله ششم
زمانی که سربندی و دیوارچینی ساختمانها انجام شد نوبت به اجرای تاسیسات میرسد. اجرای تاسیسات بر اساس نقشههای تاسیسات انجام میشود. در این مرحله سیم کشی فضای داخلی ساختمان انجام میشود، لولههای آب سرد و گرم و گازکشی ساختمان در بخشهای مشخص انجام میشود. عایقکاری که با کمک ایزوگام انجام میشود، مرحله بعدی ویلا سازی است. در این مرحله کف آشپزخانه، سرویسهای بهداشتی، سقف، دیوارها و به طور کل هر بخشی که احتمال نفوذ رطوبت به آنها وجود داشته باشد با استفاده از ایزوگام عایق میشود تا مانعی برای انتقال دما و رطوبت در فضا انجام میشود.
ساخت کف و نماسازی
- مرحله هفتم
بعد از عایق کردن بخشهای مختلف داخل ساختمان باید ساخت کف را انجام داد. ساخت کف یا کفپوش کردن ساختمان را میتوان با متریال و مصالح مختلفی مانند سیمان، سنگ، لمینت یا پارکت انجام داد و انتخاب اینها به مسائلی مانند سبک ویلا، بودجه مورد نظر کارفرما و موقعیت ویلا بستگی دارد. بعد از تمام شدن فرآیند ساخت ویلا و اجرای نصبیات مانند پریزها و کلیدهای برق، درب و پنجره و قابهای داخلی دیوارها نوبت نماسازی ویلا است. نماسازی را میتوان براساس سبک ساخت ویلا با کمک سنگ، پانلهای چوبی یا سنگی، واش بتن و بسیاری موارد دیگر انجام داد.
محوطه سازی
- مرحله هشتم
در نهایت کار ساخت و ساز ویلا با محوطه سازی به اتمام میرسد. محوطه سازی را میتوان بلافاصله بعد از پایان ساخت و ساز و قبل از تحویل ویلا به مشتری انجام داد یا این کار مدتی بعد از پایان ساخت ویلا انجام میشود. با توجه به اینکه مرحله محوطه سازی جدا از دیگر مراحل ساخت و ساز است و انجام آن به بودجه مشتری بستگی دارد، گاهی ممکن است سالها بعد از ساخت ویلا انجام شود.
هزینه ساخت ویلا
چه فاکتورهایی در تعیین هزینه ساخت ویلا تاثیر دارند؟ آیا راهی برای کاهش هزینههای ویلاسازی وجود دارد؟ در این مطلب از ویلاسازی قصد پاسخ به این سوال که یکی از رایجترین سوالات مشتریان نیز هست را داریم. اطلاع از هزینهها و عوامل موثر در آنها کمک زیادی به مدیریت بودجه و تامین سرمایه مورد نیاز برای ساخت و ساز ویلا میکند. با ما همراه باشید تا با این عوامل آشنا شوید.
عوامل موثر در تعیین هزینه ساخت ویلا
آشنایی با هزینه ساخت ویلا و فاکتورهای موثر در آن اولین قدم در ساخت و ساز یک ویلا است. از مهمترین عواملی که در این موضوع تاثیرگذار هستند، موارد زیر را میتوان نام برد.
۱. متراژ و تعداد طبقات
متراژ و تعداد طبقات اولین فاکتور موثر در هزینه ساخت و ساز ویلا است. متراژ به صورت مساحت زمین و مجموع متراژ طبقات محاسبه میشود. برای مثال اگر در زمینی 100 متری ویلایی 3 طبقه با متراژ 50 متر در هر طبقه ساخته شود، متراژ نهایی ملک 150 متر خواهد بود. علاوه بر تعداد طبقات، تعداد اتاقها و فضاسازی ویلا هم در هزینه نهایی ساخت آن موثر است.
۲. نوع و کیفیت مصالح
نوع و کیفیت مصالح دیگر عامل موثر در هزینه ساخت است. مصالح مرغوب و عالی قیمت بیشتری نسبت به مصالح بیکیفیت یا با کیفیت متوسط دارند. ما در مجموعه ویلاسازی سعی برآن داشته ایم که همیشه بهترین مصالح را برای کارفرماهای خود استفاده کنیم که آینده ی مستحکم ی را برای ویلاهای آنها به ارمغان بیاوریم.
۳. موقعیت ویلا
موقعیت ویلا مانند شهری، ساحلی یا جنگلی بودن یکی دیگر از مسائل موثر در هزینه ساخت ویلا است. موقعیت ویلا در نحوه دسترسی به آن و شرایط حمل و بردن مصالح به محل ویلا هم تاثیرگذار است. برای مثال هزینه حمل مصالح در ویلاهای شهری به دلیل دسترسی سادهتر به محل ویلا کمتر است و در نتیجه این فاکتور تاثیر کمتری در تعیین قیمت ساخت ویلا دارد.
۴. محوطه سازی
محوطه سازی دیگر عاملی است که در تعیین هزینه ساخت و ساز ویلا موثر است. در صورتی که بعد از ساخت ویلا نیاز به طراحی محوطه برای آن داشته باشید، اقداماتی مانند طراحی محوطه، جزئیات و المانهایی که در محوطه استفاده میشوند و گل کاری، هزینه نهایی ساخت را افزایش میدهند.
۵. مجری ساخت
در نهایت مجری ساخت و هزینههای دریافتی توسط او هم در هزینه ویلاسازی موثر است. برای مثال در صورتی که مجری ساخت نیروهای محلی در یک منطقه باشند و خود کارفرما طراحی و نقشه ساخت را برای نیروها مشخص کند، هزینه ساخت کمتر و در صورتی که این کار توسط تیمی حرفهای و متخصص انجام شود، هزینه نهایی ساخت و ساز ویلا بیشتر خواهد شد.
سازه در ساخت ویلا
همانطور که گفته شد یکی از انواع ساخت ویلا، ساخت بر اساس نوع سازه است. سازه در ویلا سازی انواع مختلفی دارد و انتخاب بهترین نوع آن به مسائل زیادی مانند طراحی و معماری ویلا بستگی دارد. سازهها دارای انواع مختلف فلزی، بتنی یا پیش ساخته هستند و هر کدام از آنها بخشها و جزئیات متفاوتی مانند دهانه سازهها، بازشوها، سقفها و بخشهای دیگر دارند. با توجه به اینکه فرم و شکل کلی سازه، ظاهر نهایی ساختمان ویلا را تشکیل میدهد، آشنایی با انواع سازه و عوامل موثر در طراحی سازه موضوعی بسیار مهم است. در ادامه انواع سازه های پرکاربرد در ویلا سازی را معرفی خواهیم کرد.
انواع سازه های پرکاربرد در ساخت ویلا
سازههای قابل استفاده در ویلاسازی انواع مختلفی دارند و انتخاب نوع آنها به مسائلی مانند بودجه کارفرما برای ساخت و ساز، طرح مورد نظر برای ساخت ویلا، سبک ویلا سازی، موقعیت جغرافیایی و منطقهای که ویلا در آن ساخته میشود و بسیاری موارد دیگر بستگی دارد. از انواع سازه های پرکاربرد در ویلاسازی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
-
قابهای خمشی با سقف تیرچه و بلوک :
این نوع از سازهها بیشتر مناسب ویلاها و ساختمانهایی هستند که متراژ کمی دارند. انعطاف پذیری قابهای خمشی با سقف تیرچه و بلوک چندان زیاد نیست و همین موضوع آنها را صرفا برای ویلاهایی که دهانه آنها تا 6 متر است، کاربردی میکند.
-
قابهای خمشی با سقف دال مجوف :
نوع دیگر سازهها در ویلا سازی، قابهای خمشی با سقف دال مجوف هستند که مناسب دهانههایی تا 10 متر و اجرای کنسول تا 2.5 متر هستند. البته در این نوع از سازهها محدودیتهایی مانند محدودیت ستونگذاری نامنظم هم وجود دارد.
-
قابهای خمشی با سقف پیش تنیده :
با استفاده از قابهای خمشی با سقف پیش تنیده میتوان دهانههای بیش از 10 متر و کنسولهایی تا 7 متر را اجرا کرد. بازشوهای سقف، ستونگذاری و بسیاری اقدامات دیگر در این نوع سازه امکانپذیر است. این سازه برای ویلاهایی که متراژ بالا دارند بسیار مناسب است.
-
سازه فلزی :
سازه فلزی به عنوان نوعی دیگر از سازههای ویلا سازی در شرایطی کاربردی خواهند بود که همراه با قاب خمشی استفاده شوند. اجرای سازههای فلزی نسبت به سازههای بتنی سریعتر است و به همان نسبت هزینه اجرای آنها هم بیشتر از سازههای بتنی است.
تاریخچه ویلا
ساخت ویلا از روم باستان شروع شد و در آن زمان ساختمانهای ارزشمند افراد طبقه بالای اجتماع به صورت ویلا در محوطهها یا باغهای وسیع ساخته میشدند که بعد از فروپاشی امپراتوری روم تغییر کرد و به صورت صومعه استفاده میشدند و در قرون وسطی بعد از تعمیر و تغییراتی دوباره به صورت ساختمانهای اشرافی مورد استفاده قرار میگرفتند.
ساخت ویلا در ایران
در ایران در فرهنگ عامه معمولاً به خانههایی که نمای چهار طرف داشته باشند یا سقف شیبدار داشته باشند خانههای ویلایی گفته میشود و در شمال ایران به خاطر اقلیم مرطوب اکثر خانهها به صورت ویلایی ساخته میشدند و با گسترش شهرها از تعداد ویلاها در مراکز شهرها کاسته شد ولی در حومه و شهرک ها ویلاها به چشم میخورند. ویلا بنایی است که بر پایه ارتباط با طبیعت پیرامون ساخته می شود و در واقع عضوی از آن محسوب می گردد. ساخت این مکان با استفاده از یک طرح مناسب انجام می شود و هدف از ایجاد آن همگام شدن با طبیعت است.
ویلا برخلاف ساختمان های معمولی که تنها برای زندگی بنا می شوند و توجه چندانی به محیط اطراف آنها نمی شود، ارتباط مستقیمی با طبیعت تاکید دارد. کلمه ویلا ناخودآگاه شما را به یاد طبیعت و پیرامونی زیبا می اندازد و آرامش و اطمینان خاطر را به ارمغان می آورد. پیاده روی در محیطی آرام با هوای پاک روح و جان شما را سرزنده می کند و حسی متفاوت از زندگی در یک خانه معمولی را منتقل می نماید. ساخت خانه ویلایی در طبیعت همانند ساخت هر بنای دیگری نیازمند نقشه کشی اولیه و اجرای یکسری امور مربوط به ساخت و ساز است.
طراحی و اجرای ویلا توسط معماران و مهندسین با تجربه بر اساس منطقه جغرافیایی و نوع آب و هوا صورت می گیرد. اگر به مناطق مختلف سفر کرده باشید مسلماً شاهد نماهای مختلفی برای ویلا بوده اید، زیرا این وضعیت جغرافیایی است که نوع مصالح کاربردی و معماری ویلا را تحت تاثیر قرار می دهد. برای مثال خانه ویلایی هایی که در مناطق بارانی قرارگرفته اند دارای سقف شیروانی هستند، اما ویلاهای مناطق دیگر ممکن است دارای سقف معمولی باشند. خرید ویلا و یا سرمایه گذاری برای ساخت آن آینده ای درخشان و سودآور به دنبال دارد؛ زیرا با افزایش جمعیت شهرها و شلوغ شدن آن ها افراد برای رفع دغدغه های فکری خود نیازمند محیطی آرام در کنار طبیعت هستند. ویلایی که از استانداردهای لازم برخوردار بوده و امکانات رفاهی برای ساکنین فراهم نماید نه تنها از نظر مالی ارزش بالایی خواهد داشت، بلکه از نظر جسم و روحی نیز می تواند آرامش و خیالی آسوده برای افراد به ارمغان بیاورد.
بهترین مناطق برای ساخت ویلا در ایران
افزایش جمعیت شهرها و گسترش زندگی شهرنشینی باعث رونق ویلاسازی در دنیای امروز شده است. این موضوع در کشور ما هم به طور جدی و تخصصی انجام میشود و تقریبا در همه شهرها توسط شرکتهای مجری امکان این کار وجود دارد. با این حال، ویلا سازی در بعضی مناطق رونق بیشتری دارد و این کار در آنها به میزان بیشتری انجام میشود. در ادامه به برخی از مراحل ساخت خانه ویلایی در روستا میپردازیم
۱. ساخت ویلا در دماوند
ویلاسازی در دماوند به عنوان یکی از خوش آب و هواترین مناطق اطراف تهران، این روزها رونق زیادی دارد. ویلاسازی در این منطقه به دلیل کوهستانی بودن و شیبدار بودن زمینهای آن شرایط خاصی دارد که مهمترین آنها آشنایی کامل با ویژگیهای این منطقه است. به دلیل وجود جنگل، رودخانه و مناظر طبیعی فوقالعاده ساخت و ساز ویلا در این منطقه بسیار پرطرفدار است.
۲. ساخت ویلا در کردان
ویلاسازی در کردان هم مانند دماوند بسیار پرطرفدار است. این منطقه هم آب و هوای خوبی دارد و بسیاری از افراد به دلیل طبیعت بکر و هوای تمیز آن، ساخت ویلا در این منطقه را ترجیح میدهند. ویلاسازی در کردان علاوه بر ساخت ویلا در منطقهای زیبا و خوش آب و هوا، سوددهی زیادی هم دارد، زیرا زمینهای این منطقه رشد زیادی دارند.
۳. ساخت ویلا در شمال
پرطرفدارترین منطقه برای ساخت و ساز ویلا در کشور اما شمال کشور است. ویلاسازی در شمال در مناطق مختلف آن، شرایط متفاوتی دارد. برای مثال ویلاسازی در مناطق جنگلی باید با در نظر گرفتن میزان بارش، سرما و گرما در مناطق جنگلی و با کمک متریال و مصالحی انجام شود که به طبیعت آسیبی نمیرسانند یا در مناطق ساحلی ویلاسازی باید به گونهای انجام شود که دیوارها، سقف و دیگر بخشها نسبت به رطوبت ناشی از نزدیکی به دریا مقاومت خوبی داشته باشند. البته مجموعههایی که در این زمینه فعالیت میکنند و صفر تا صد ساخت ویلا در شمال توسط آنها انجام میشود، تمام این مسائل را در نظر گرفته و با توجه به آنها بهترین و سالمترین ویلا را در این منطقه طراحی میکنند.
خدمات مجموعه ویلاسازی
با توجه به ویژگیهای گفته شده، ویلاسازی را میتوان به عنوان یکی از بهترین مجموعهها در زمینه ساخت و ساز ویلا معرفی کرد. از خدمات مجموعه ویلاسازی میتوان به طراحی و ساخت ویلا در سبکهای مختلف اشاره کرد. در مجموعه ما همچنین خدماتی مانند محوطه سازی، بازسازی ویلا به صورت کاملا تخصصی و زیر نظر تیمی حرفهای و طراحی داخلی هم به مشتریان و متقاضیان ساخت ویلا ارائه میشود. تمام خدمات ارائه شده در مجموعه ما با بهترین کیفیت و توسطی تیمی متخصص و مجرب از مهندسین معمار و عمران ارائه میشوند.
سخن پایانی
ویلاسازی کاری کاملا تخصصی است و بسته به شرایط منطقهای که ویلا در آن ساخته میشود، شرایط و اصول متفاوتی دارد. البته ویلاسازی با امکانات امروزی بسیار سادهتر از قبل انجام میشود. این روزها مجموعههای زیادی در زمینه ویلاسازی فعالیت میکنند و صفر تا صد فرآیند و عملیات ساخت ویلا با کمک آنها در کمترین زمان، با هزینه مناسب و با رعایت تمام اصول ساخت و ساز ویلا انجام میگیرد. مجموعه ویلاسازی یکی از مجموعههای فعال در این زمینه است و همانطور که گفته شد، خدماتی متنوع در زمینه ساخت و ساز ویلا ارائه میکند. برای استفاده از این خدمات کافی است از طریق راههای تماس موجود در سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید.