Table of Contents
Toggleضوابط طراحی و ساخت ویلا، از جمله مواردی است که باید قبل از اقدام به ساخت ویلا در منطقه مورد نظرتان بدانید. امروزه ساخت ویلا در طبیعت برای فرار از شلوغی شهر و پیوند دوباره با طبیعت رواج یافته است. طراحی و ساخت ویلا به سبکهای متفاوت، باید بر اساس ضوابط و استانداردهای معماری انجام گیرد. از جمله نکاتی که باید در معماری ویلا در نظر گرفته شوند، اقلیم منطقه، جهت و شدت وزش باد، زاویه تابش خورشید، نوع بافت شهرسازی، قوانین شهرداری و سلیقه مالک است. یکی دیگر از مواردی که در طراحی و ساخت ویلا اهمیت دارد، هزینههای ساختوساز و اخذ مجوزهای لازم است. اگر میخواهید تمامی مراحل طبق ضوابط طراحی و ساخت ویلا انجام گیرد و هیچ مشکلی در مسیر ساختوسازتان پیش نیاید، حتما از متخصصان این زمینه کمک بگیرید. مجموعه ویلاسازی، متخصص در طراحی، ساخت و اجرای انواع ویلاها در این مسیر همراه شما خواهد بود. اگر میخواهید با ضوابط طراحی و ساخت ویلا در مناطق مختلف آشنا شوید، با ما همراه باشید.
ضوابط طراحی و ساخت ویلا شامل چه مواردی میشوند؟
شاید برای شما هم سوال پیش بیاید، برای ساخت ویلا باید چه ضوابطی را رعایت کنید و ضوابط طراحی و ساخت ویلا شامل چه مواردی میشوند؟ از جمله نکاتی که برای طراحی پلان ویلا باید در نظر بگیرید، اقلیم منطقه، جهت و شدت وزش باد، زاویه تابش خورشید، نوع بافت شهرسازی، قوانین شهرداری و سلیقه مالک است. هر کدام از این عوامل با توجه به منطقهای که ویلاسازی در آن انجام میشود، باید به گونهای متفاوت در طراحی پلان ویلا پیاده شود. علاوه بر طراحی پلان ویلا، طراحی دکوراسیون داخلی و محوطه سازی ویلا هم باید طبق اصول خاصی انجام گیرند. قبل از اقدام به ساخت ویلا، باید مجوز ساخت را از شهرداری اخذ کرده و با استفاده از آن برای ملک مورد نظرتان، تجهیزاتی مثل آب، برق، گاز و بسیاری موارد دیگر تهیه کنید. تمامی موارد طراحی و ساخت ویلا باید طبق اصول انجام شوند تا هزینهای اضافی برایتان به وجود نیاید و مدت ساخت ویلایتان طولانی نشود. برای ساختوسازی مطمئن و بدون دردسر از متخصصان این زمینه کمک بگیرید. در ادامه به ضوابط طراحی و ساخت ویلا در مناطق مختلف میپردازیم.
ضوابط طراحی و ساخت ویلا در تهران
اگر میخواهید خانهای ویلایی در کلانشهر تهران داشته باشید، با ما همراه باشید تا با ضوابط طراحی و ساخت ویلا در تهران آشنا شوید. برای طراحی پلان ویلا باید از متخصصان کمک بگیرید تا تمامی فضاهای خارجی و داخلی خانه طبق اصول، طراحی شوند. فضای ورودی یکی از قسمتهای مهم ویلا است که طراحی مناسب آن اهمیت زیادی دارد. ورودی خانه باید ضمن تامین دسترسی مناسب به خانه، فضای داخلی خانه را از فضای عمومی جدا نماید و امکانات مربوط به ورود، تعویض لباس، در آوردن کفش و امکان استقبال و مشایعت را تامین کند. پلان مناسب و طبق اصول باید بتواند تمامی نیازهای افراد خانه را پاسخگو باشد. برای داشتن یک زندگی متعادل، لازم است در طراحی ویلا بین زندگی جمعی و خصوصی نوعی تعادل به وجود آوریم، زیرا همانطور که به همنشینی با خانواده نیاز داریم، به محیط خلوت و استراحت هم نیاز داریم. به این منظور، اتاق خوابها باید دور از صدای مزاحم طراحی شوند و به حمام و سرویس، دسترسی نزدیک داشته باشند. همچنین بهتر است اتاق خواب علاوه بر آفتابگیر بودن، منظره خوبی هم داشته باشد.
بهتر است در صورت وجود بالکن و حیاط، راه دسترسی به اتاق خواب برای آنها وجود داشته باشد. تهویه مناسب، نورپردازی و رنگ ملایم در اتاق خوابها میتواند محیط آرامشبخشی را برای استراحت شما ایجاد کند. توجه داشته باشید در ویلاهای دوبلکس، معمولا اتاق خوابها در طبقه بالا طراحی میشوند. آشپزخانه قلب خانه است و یـکی از بخشهای عملکردی در طراحی ویلا میباشد. توجه به تنوع فعالیتها، وجود لوازم و تجهیزات مدرن، ضرورت استفاده از سیستمهای تاسیساتی برای آبرسانی، دفع فاضلاب، روشنایی، تهویه، لزوم توجه به بهداشت و نظافت در آشپزخانه، طراحی این فضا را حساستر میکند. طراحی ویلا باید به گونهای باشد که آشپزخانه به فضای بیرونی و گاراژ دسترسی راحتی داشته باشد و با بالکن یا پاسیو مرتبط باشد. فضای آشپزخانه باید امکان استفاده از نـور و تهویه طبیعی را هم دارا باشد. یکی از مهمترین و پرکاربردترین فضاها در ویلا، قسمت نشیمن است که باید بیشتر به طراحی آن توجه شود. معمولا این قسمت مستقل از فضای پذیرایی طراحی شده و حالتی خصوصی دارد. فضای نشیمن باید رو به آفتاب باشد و به راحتی با بالکن و حیاط ارتباط داشته باشد. نشیمن باید طوری طراحی شود که فعالیت های مختلفی همچون صحبت کردن، نشستن، تماشای تلویزیون، بازی بچهها و مطالعه جزئی در این فضا امکانپذیر و از وسعت خوبی برخوردار باشد. اندازه ایــن فضا با توجه به نوع فعالیتها، ابعاد مبلمان و لوازم مورد استفاده مشخص میشود. طراحی پلان ویلای شما با توجه به فضایی که در اختیار دارید به بهترین نحو توسط متخصصان انجام میشود.
بیشتر بخوانید: هزینه ساخت ویلا
ضوابط طراحی و ساخت ویلا در کردان
کردان منطقهای خوش آبوهوا در استان البرز است. این منطقه خوش آبوهوا، چند سالی است به محلی پرطرفدار برای تفریحات آخر هفته پایتختنشینان و ویلاسازی تبدیل شده است. از آنجایی که کردان در نزدیکی تهران قرار دارد، ساخت ویلاهای لوکس در آن رونق گرفته است. اگر شما هم قصد دارید ویلایی در نزدیکی تهران بسازید و آخرهفتههایتان را در آنجا سپری کنید، کردان یکی از بهترین گزینههای پیش روی شماست. برای ساخت ویلا در کردان باید مجوزهای لازم را اخذ کنید و تمامی ضوابط طراحی و ساخت ویلا در کردان را رعایت کنید. لازم است بدانید به غیر از هزینه طراحی و ساخت ویلا، برای دریافت هم باید مبلغی را بپردازید. هزینههای اخذ مجوز به عوامل مختلفی مثل ابعاد زمین مورد نظر، میزان تراکمی که به منطقه ملک مورد نظر داده میشود، مظنه قیمتی منطقه مورد نظر از لحاظ دارایی و همچنین زمینه درآمدی آن و بسیاری موارد دیگر بستگی دارد. اگر میخواهید در کردان ویلا بسازید، ابتدا باید روال قانونی را طی کرده و سپس اقدام به طراحی ویلا و ساخت آن کنید. اولین مرحله این پروسه قانونی، همان اخذ مجوز ساخت یا پروانه ساختمان میباشد. مجوز ساخت، به طور کلی یک سند یا مدرک است که کاملا شفاف و صریح ذکر میکند که زمینی که قرار است ساختوساز در آن انجام شود، از هر نظر فاقد هر گونه مشکل و ایرادی است و انجام هر گونه ساختوساز در آن هیچ مشکلی نخواهد داشت.
بیشتر بخوانید: طراحی ویلا دوبلکس
مراحل دریافت مجوز ساخت ویلا در کردان
- این گواهی ساخت به نوعی برای ساختمان مورد نظر یک مهری بر اصیل بودن آن است و بعد از آن که پروسه ساختوساز به اتمام رسید، به مالک ساختمان تحویل داده میشود. با کمک این مجوز میتوان برای ملک مورد نظر تجهیزاتی مثل آب، برق، گاز و بسیاری موارد دیگر تهیه کرد. برای اینکه یک مجوز ساخت ویلا صادر شود، لازم است مرحلههایی طی شده و پس از تایید برخی اسناد و مدارک، مجوز صادر شود. در ادامه به مرحلههایی که برای گرفتن مجوز ساخت در کردان لازم است طی شوند، میپردازیم.
- ارائه مدارک به شهرداری منطقه کردان: در ابتدا لازم است برخی اسناد و مدارک را جمعآوری کرده و به شهرداری منطقه کردان ارائه دهید. برای این کار باید درخواست رسمی و کتبی خود را به شهرداری تحویل دهید. مواردی که باید حتما در این مرحله آنها را همراه داشته باشید عبارتند از: سندهای مربوط به مالکیت زمین مورد نظر اعم از اصل و کپی، شناسنامه دارنده زمین مورد نظر در هر دو نسخه اصل و کپی و در نهایت فیش مربوط به عوارض نوسازی زمین مورد نظر که پرداخت شده است.
- کارشناسی از طرف شهرداری برای بررسی شرایط زمین: مرحله دوم به شهرداری مربوط میباشد. در این مرحله، شهرداری کارشناسی از جانب خود به مکان زمین مورد نظر میفرستد. این کارشناس وظیفه دارد تا خود زمین و پیرامون آن را تحت بررسی قرار داده و کلیه نتیجههایی را که از این بررسی عایدش میشود، طی یک گزارش به شهرداری منطقه کردان ارائه دهد. اگر این نماینده در طی بررسیهایی که انجام میدهد، متوجه وجود تخلفی شود و احساس کند مشکلی در مورد پرونده مورد نظر وجود دارد، باید نوع این تخلف را به مرجع مورد نظر ارجاع داده و کلیه وضعیتهای این تخلف را در کمیسیونی به نام ماده صد ارائه دهد. شهرداری هنگامی که این گزارش مربوطه را از کارشناس خود گرفت و وضعیت به وجود آمده و توصیف شده را مورد سنجش قرار داد، باید در خلال این بررسیها به این نتیجه برسد که آیا با توجه به شرایطی که برای ملک مورد نظر موجود است، اصلا میتوان در محل این زمین به ساختوساز پرداخت یا نه. برخی از این شرایط عبارتند از: محل قرارگیری زمین مورد نظر، بافت زمینها، چگونگی خاک محل مورد نظر، تراکمی که به منطقه تعلق میگیرد و بسیاری موارد دیگر.
- تصمیم نهایی درباره وضعیت زمین و اجازه طراحی نقشه به مالک: در مرحله سوم، وضعیت زمین مورد نظر دوباره تحت نظارت و بررسی قرار گرفته، سپس در تصمیم نهایی که گرفته میشود، به مالک اجازه میدهند برای ملکی که تصمیم به ساخت آن دارد نقشهای طراحی کرده و به شهرداری منطقه مورد نظر ارائه دهد.
- طراحی پلان ویلا: در مرحله چهارم، مالک به دنبال طراحی پلان ویلا مورد نظر رفته و پس از این که آن را به اتمام رساند، باید به وسیله یک معمار تایید شده و این معمار نقشه مورد نظر را امضا کند. سپس نقشهها را باید به شهرداری ارائه داده و پس از بررسی توسط شهرداری، اگر این نقشهها دارای هیچ گونه عیب و ایرادی نباشند، توسط شهرداری مورد تایید قرار میگیرند. سپس شهرداری منطقه، یک فیش عوارض صادر میکند و آن را به دارنده زمین برای پرداخت کردن ارائه میدهد. دارنده زمین مورد نظر باید کلیه هزینههای مربوط به زمین را پرداخت کند و اگر میخواهد برای این زمین تراکمی بیش از اندازه موجود در اختیار داشته باشد، باید هزینه مربوط به آن را پرداخت کند.
- بررسی مجدد اسناد و مدارک: در مرحله آخر مجددا همه مدرکهای موجود برای پرونده مورد نظر را شامل تمامی مستندات مهندسی، انواع برگههای حسابها، کلیه فیشهای پرداخت شده مربوط به عوارض زمین و بسیاری موارد دیگر تحت بررسی و بازبینی قرار میگیرند. هنگامی که این مدارک به شهرداری داده میشوند، برای زمین مورد نظر یک پیشنویس پرونده تشکیل میشود. این پیشنویس باید توسط مسئول صادر کردن پروانههای ساختمان، معاون شهرسازی و شهرداری منطقهی کردان به تایید برسد. پس از طی این پروسه، پروانه ساختمان مورد نظر یا همان مجوز ساخت در کردان به صدور میرسد و فرد میتواند ساختوساز را شروع کند. لازم است بدانید در این مرحله، وقتی شما به عنوان دارنده ملک در دفترخانه شهرسازی حضور پیدا میکنید، باید حتما مهندس ناظر هم در آنجا همراه با شما بوده و مهر خود را نیز با خود بیاورد.
ضوابط طراحی و ساخت ویلا در شمال
زیبایی طبیعت مناطق شمالی ایران به همراه آب و هوا مطلوب، باعث شده است به یکی از گزینههای محبوب برای سفر و ویلاسازی تبدیل شود. طراحی ویلا در مناطق شمالی کشور باید مطابق با شرایط اقلیمی این مناطق باشد. برخی مناطق شمالی دارای رطوبت و آب و هوا شرجی هستند. مناطق شمالی به دلیل قرار گرفتن در نزدیکی دریای خزر، خاک حاصلخیزی دارند که بخشی از خاک این مناطق که در نزدیکی ساحل قرار گرفتهاند، تا عمق زیادی خیس است و طبق ضوابط طراحی و ساخت ویلا در شمال، باید ساختمانهای نزدیک ساحل، از کف عایقکاری شوند. در طراحی پلان ویلا در شمال، باید تابش آفتاب را در نظر بگیرید تا ویلایی نورگیر داشته باشید. در مناطق شمالی کشور، نیمی از سال آب و هوا ابری یا در حال بارش داریم که باعث میشود همیشه نور خورشید نتابد. اوج تابش آفتاب در مناطق شمالی از سمت جنوب و با زاویه مایل است، پس در طراحی پلان ویلا، فضاهایی که نیاز به نور بیشتر دارند، در جنوب زمین طراحی میشوند. توجه داشته باشید همانطور که آفتاب شمال در زمستان گرم و مطبوع است، در تابستان میتواند به شدت آزاردهنده باشد، پس به شما پیشنهاد میکنیم اتاق خوابها و سالنهای نشیمن را در جنوب و آشپزخانه و سرویسها را در قسمت شمالی زمین، بنا کنید.
بیشتر بخوانید: طراحی نمای ویلا
-
نکات طراحی پلان ویلا در شمال
از دیگر نکاتی که در طراحی پلان ویلا در شمال باید در نظر گرفت، وزش باد است. با طراحی پلان ویلا در راستای غرب به شرق، میتوانیم از وزش بادهای خنک شمال حداکثر استفاده را ببریم. از آنجایی که مناطق شمالی، بارشهای فراوانی دارند باید طراحی پلان ویلا به نحوی باشد که آب به داخل ویلا نفوذ نکند. اکثر بارشهای شمال از سمت شمال و شمال غرب با زاویه 45 درجه است، بنابراین باید این نکته را در محل قرارگیری پنجرهها در نظر گرفت. همچنین سقفهای صاف و ناودونیهای معمولی جوابگوی بارش فراوان شمال نیست و حتما باید از سقفهای شیروانی برای ویلای خود استفاده کنید. از آنجایی که بافت شهری شمال ایران شلوغ است، ویلاسازی در شمال اکثرا در نزدیکی ساحل و جنگل متراکم شده است. اگر قصد دارید در طبیعت زیبای شمال ویلا بسازید، باید طبق ضوابط طراحی و ساخت ویلا در شمال اقدام کنید تا دچار مشکل نشوید. در ادامه به برخی از ضوابط و قوانینی که باید قبل از اقدام به ساخت ویلا در شمال بدانید، اشاره میکنیم.
1- در طراحی و سازهی ویلا در شمال، حتماً از کرسی چینی استفاده کنید.
- 2- در زیر بنای ویلا، حتماً از قیرگونی و عایقهای پلاستیکی مقاوم به آب و رطوبت فراوان استفاده کنید.
- 3- برای کارگذاری پنجرهها در نواحی برخورد با باران، از پنجرههای کوچکتر و از جنس یوپیویسی (UPVC) استفاده و برای هر پنجره T عایق پلاستیکی در برابر باران کار بگذارید.
- 4- به دلیل نبود نور خورشید به میزان کافی، سعی کنید پنجرهها تا حد امکان عریض و طویل و مرتفع، در جهتهای جنوبی، جنوبغربی و شرقی کار گذاشته شوند تا حداکثر نور ممکن را از خورشید بگیرند.
- 5- همچنین به دلیل وجود مناظر زیبا در نقاط مختلف شمال کشور، طراحی پلان ویلایتان را طوری انجام دهید که با استفاده از بالکنها و پنجرههای بزرگ، از حداکثر چشمانداز مناظر بیرونی استفاده کنید.
- 6- برای استفاده از بادهای غرب به شرق، میتوانید از پلانهای کشیده در جهت غرب به شرق استفاده کنید تا تهویه هوای مطبوعی در سراسر خانه داشته باشید. هرچه پیچیدگی در فرم کلی و پلان ویلاهای مناطق شمالی کمتر باشد، تهویه هوای بهتری در ویلا صورت میگیرد.
- 7- در مناطق شمالی به دلیل بارش فراوان سعی کنید از سقفهای شیبدار و شیروانی استفاده کنید.
- 8- برای ساخت سازههای بنا به دلیل زنگ زدن و فرسایش سریع فلز در هوای شمال، از سازههای بتنی استفاده کنید.
- 9- لازم است بدانید مصالح ساختمانی بومی در شمال ایران، شن و ماسه و الوارهای چوب است، اما به طور کل باید در شمال حتما از متریالهایی استفاده کرد که ظرفیت حرارتی بالایی نسبت به اختلاف دمای تابستان و زمستان داشته باشد. همچنین در برابر رطوبت زیاد و بارانهای فراوان مقاوم باشند؛ در غیر این صورت ویلا ساخته شده به سرعت دچار فرسایش شده و عوارض غیرقابل جبرانی در پی خواهد داشت.
ضوابط طراحی و ساخت ویلا در فیروزکوه و دماوند
اگر قصد ساخت ویلا در مناطق خوش آبوهوای نزدیک تهران را دارید، فیروزکوه و دماوند بهترین گزینه برای شما میباشند. ساخت ویلا در فیروزکوه و دماوند به دلیل نزدیکی به شهر تهران، رونق زیادی یافته است. آبهوای مطلوب و قیمت پایین زمین نسبت به دیگر مناطق خوش آبوهوا، از دیگر دلایل رونق ویلاسازی در این مناطق میباشد. دماوند به علت قرارگیری در ارتفاعات، آبوهوای کوهستانی دارد و از پوشش گیاهی غنی برخوردار است. پس از پایان یک هفته کاری، میتوانید با طی کردن مسیری کوتاه به منطقهای خوش آبوهوا سفر کنید و تمامی خستگیهای هفته را از تنتان بیرون کنید. از آنجایی که امروزه برای فرار از هیاهوی شهر، ساخت ویلا در این مناطق خوش آبوهوا رواج پیدا کرده است، میخواهیم با ضوابط طراحی و ساخت ویلا در فیروزکوه و دماوند آشنا شویم.
برای طراحی و ساخت ویلا در فیروزکوه و دماوند، ابتدا لازم است فضای ساخت ویلا را مشخص کنید و طراحی پلان ویلا را با کمک متخصصان انجام دهید. در مرحله طراحی پلان ویلا، انجام تحقیقات کاربردی و بهرهگیری از ایدههای عملی میتواند به شما کمک شایانی کند. طراحی پلان ویلا در واقع میتواند موقعیت ویلا، قسمتهای مختلف آن و اندازههای آنها را مشخص نموده و در این راستا اطلاعات مهمی را به شما انتقال دهد. طراحی پلان ویلا باید کاملا اصولی و براساس شرایط اقلیمی فضا انجام شود تا در انتها بتوان به تمامی هماهنگیهای لازم دست یافت. حتما سلیقه و نیازهای خود را در نظر گرفته سپس طراحی پلان را انجام دهید. لازم است بدانید اگر میخواهید ویلای بسیار بزرگ یا چند طبقه بسازید، نیاز به امکانات بیشتری هم دارید تا بتوانید نیازهای ساکنان را پاسخگو باشید.
توجه داشته باشید فیروزکوه و دماوند به علت قرارگیری در منطقه کوهستانی، زمستانهای سختی دارد، به همین دلیل است که ساختوساز در این مناطق از اردیبهشت تا اواخر آبان انجام میشود. اگر میخواهید در این مناطق ویلا بسازید، باید در بهمن تا اسفند طراحی پلان ویلا، اخذ مجوز و قرارداد با سازنده را انجام دهید تا در بهترین زمان ممکن عملیات اجرایی را شروع کنید. افراد زیادی تمایل دارند در ارتفاعات دماوند ویلا خود را بسازند تا چشمانداز وسیعتری را نظارهگر باشند. در چشماندازهای دماوند، رودخانههای پرآب، کوههای استوار و جنگلهای سرسبزی را مشاهده خواهید کرد. اگر قصد ساخت ویلا در دماوند را دارید، لازم است بدانید علاوه بر قیمت پایین زمین، هزینه کمتری هم برای ساختوساز باید بپردازید. از دیگر مزیتهای ساخت ویلا در دماوند، تراکم پایین جمعیت است ولی با رونق ساختوساز، جمعیت این منطقه هم روزبهروز افزایش مییابد. شهر دماوند خود شامل شهرستانهای کوچک و زیبایی مثل آبسرد و گیلاوند است که برای ویلاسازی مناسب میباشند. جابان، آینهورزان و هشت بهشت، از دیگر مناطق خوش آبوهوا در جاده فیروزکوه هستند که تا تهران حدود یک ساعت فاصله دارند و مناطق بسیار مناسبی از نظر هزینه و آبوهوا برای ویلاسازی بهشمارمیروند.
بیشتر بخوانید: طراحی باغ ویلا
نتیجهگیری
ضوابط طراحی و ساخت ویلا شامل مواردی میشوند که باید قبل از اقدام به ساخت، طی طراحی پلان ویلا و هنگام اجرای عملیات ساختوساز، آنها را رعایت کنید. امروزه افراد زیادی برای آرامش گرفتن به دل طبیعت میزنند و به مناطق خوش آبوهوا میروند تا روحیهای تازه کنند. کردان، فیروزکوه، دماوند و مناطق شمالی کشور، از جمله مکانهای پرطرفدار برای ویلاسازی هستند. اخذ مجوز ساخت برای ویلا در مناطق مختلف، طبق اصول خاصی انجام میشود و هزینههایی هم برای مالک دربردارد. پس از اخذ مجوز ساخت، باید توسط متخصصان، طراحی پلان ویلا را مطابق ضوابط طراحی و ساخت ویلا انجام دهید و پس از تایید مجدد شهرداری، اقدام به ساخت ویلا کنید. اگر میخواهید در مسیر ساخت ویلا دلخواهتان به مشکل نخورید و تمامی اصول رعایت شود، از مجموعه ویلاسازی با بیش از 15 سال سابقه درخشان، کمک بگیرید. برای ارتباط با مجموعه ویلا سازی، با شمارهای 02188912114 و 09121360868 تماس حاصل فرمایید.
سوالات متداول
۱. هزینههای اخذ مجوز به چه عواملی بستگی دارد؟
هزینههای اخذ مجوز به عوامل مختلفی مثل ابعاد زمین مورد نظر، میزان تراکمی که به منطقهی ملک مورد نظر داده میشود، مظنه قیمتی منطقه مورد نظر از لحاظ دارایی و همچنین زمینه درآمدی آن و بسیاری موارد دیگر بستگی دارد.
۲. چه مراحلی برای گرفتن مجوز ساخت در کردان باید طی شوند؟
ارائه مدارک به شهرداری منطقه کردان، کارشناسی از طرف شهرداری برای بررسی شرایط زمین، تصمیم نهایی درباره وضعیت زمین و اجازه طراحی نقشه به مالک، طراحی پلان ویلا و بررسی مجدد اسناد و مدارک
۳. برای اخذ مجوز ساخت ویلا، چه اسناد و مدارکی را باید در ابتدا به شهرداری تحویل دهیم؟
سندهای مربوط به مالکیت زمین مورد نظر اعم از اصل و کپی، شناسنامه دارنده زمین مورد نظر در هر دو نسخه اصل و کپی و در نهایت فیش مربوط به عوارض نوسازی زمین مورد نظر که پرداخت شده است.
۴. طراحی پلان ویلا باید با توجه به چه مواردی انجام شود؟
اقلیم منطقه، جهت و شدت وزش باد، زاویه تابش خورشید، نوع بافت شهرسازی، قوانین شهرداری و سلیقه مالک
۵. مجوز ساخت چیست؟
مجوز ساخت، به طور کلی یک سند یا مدرک است که کاملا شفاف و صریح ذکر میکند که زمینی که قرار است ساختوساز در آن انجام شود، از هر نظر فاقد هر گونه مشکل و ایرادی است و انجام هر گونه ساختوساز در آن هیچ مشکلی نخواهد داشت.