طراحی ویلا کلاسیک چیست ؟راهنمای جامع طراحی ویلا به سبک کلاسیک

طراحی ویلا کلاسیک چیست|ویلاسازی

Table of Contents

اصول طراحی ویلا کلاسیک چیست ؟ طراحی ویلا به سبک کلاسیک چه خصوصیات و ویژگی‌هایی دارد؟ چه نکاتی به طراحی بهتر ویلا در این سبک کمک می‌کنند؟ برای طراحی ویلا به سبک کلاسیک از چه مصالح یا متریالی استفاده می‌شود؟ طراحی ویلا با این روش چقدر هزینه دارد؟ ترتیب مراحل طراحی ویلا به سبک کلاسیک به چه صورت است؟ اگر فضایی برای ساخت ویلا در اختیار دارید و سبک مورد نظر شما برای طراحی، سبک کلاسیک است ابتدا باید با اصول و روش انجام این کار آشنایی داشته باشید. در این مطلب از ویلاسازی قصد معرفی این سبک پرطرفدار طراحی ویلا را داریم. با ما باشید تا به این سوال که طراحی ویلا کلاسیک چیست؟ +راهکارهای کم کردن هزینه طراحی این ویلاها پاسخ دهیم.

 

طراحی ویلا کلاسیک چیست؟

آیا می‌دانید مشخصات طراحی ویلا کلاسیک چیست و این سبک ویلاها، چگونه طراحی می‌شوند؟ سبک طراحی این ویلاها در ویلاسازی، یکی از سبک‌های اصیل و جذاب است که به دلیل ظاهر نسبتا قدیمی، طرفداران زیادی دارد. در این سبک می‌توان، انواع ستون‌های بلند و مرتفع، مجسمه‌های سنگی در قسمت‌های مختلف، طاق‌های بلند و انواع متریال لوکس و لاکچری را مشاهده کرد. این سبک طراحی، مناسب افرادی است که به ویلاهای لوکس علاقه دارند و در عین حال فضاهای نوستالژی با سبک و سیاق قدیم هم مورد پسند آن‌ها است. طراحی ویلا با این روش جدید امروزه، در کشور ما هم انجام می‌شود. این سبک قدیمی طراحی ویلا که با استفاده از آن می‌توان شکوه و جلوه‌ای ویژه به فضا داد هم در طراحی داخلی و هم در نمای بیرونی و محوطه استفاده می‌شود، اما کاربرد آن برای نماسازی و محوطه سازی بسیار بیشتر از بخش‌های دیگر است.

 

4 ویژگی مهم طراحی ویلا به روش کلاسیک چیست؟ 

 برای استفاده از این روش در طراحی و ساخت ویلا مانند دیگر روش های ویلاسازی، ابتدا باید با ویژگی‌ها و خصوصیات مخصوص این سبک آشنایی پیدا کرد. ویژگی‌های طراحی ویلا کلاسیک را می‌توان در ویلاهای لوکسی که اغلب ظاهری اشرافی دارند به خوبی مشاهده کرد. با ورود به این ویلاها، اولین چیزی که جلب توجه می‌کند ظاهر لوکس و گران قیمت ویلا است.

 

مطالب بیشتر: طراحی ویلا در شمال؛ کلاسیک یا سنتی کدام یک بهتر است؟

 

ویژگی مهم طراحی ویلا

 

با مشاهده یک ویلا به این سبک، قبل از هر چیز هزینه بالایی که برای ساخت آن صرف شده به ذهن می‌رسد و بعد از آن زیبایی ویلا و نمای داخلی و بیرونی آن چشم را خیره می‌کند. رعایت تمام ویژگی‌های این روش در طراحی ویلا، ویلاهایی که با این مکانیزم طراحی می‌شوند را تا حد زیادی شبیه به ویلاها و قصرهای روم یا یونان باستان می‌کند. این سبک با مصالح خاص، رنگ مشخص و جزئیات و تزئینات داخلی به خصوصی طراحی و اجرا می‌شود. در ادامه به معرفی اصلی‌ترین اصول  این روش در طراحی ویلا می‌پردازیم.

۱. تقارن در طراحی

تقارن اولین ویژگی در طراحی ویلا به این سبک است که در تمام بخش‌های ویلا قابل مشاهده است. در ویلاهای کلاسیک هیچ گونه بی‌نظمی یا به هم ریختگی در جزئیات، طراحی‌ها و متریال و تزئیناتی که استفاده می‌شود، وجود ندارد. این موضوع هم در طراحی بخش‌های اصلی ویلا مانند درب، پنجره، طاق و ستون و هم در انتخاب وسایل و لوازمی که در دکوراسیون و چیدمان استفاده می‌شوند، مانند تابلو، مجسمه و مبلمان رعایت می‌شود.

برای مثال اگر در سمت شرقی ویلا 2 پنجره وجود داشته باشد در طراحی نمای ویلا غربی هم همین تعداد پنجره استفاده می‌شود یا اگر دیواری با یک تابلو تزئین شود متقارن با آن، روی دیواری دیگر یا همان دیوار، یک تابلوی دیگر هم استفاده می‌شود تا تعادل و تقارن محیط به خوبی حفظ شود.

     ۲. عدم استفاده از زاویه‌ها

عدم استفاده از زاویه‌ها، یکی دیگر از ویژگی‌های طراحی ویلا به این روش است. این موضوع به معنی استفاده از حاشیه‌های نرم و مدور برای ویلا است. برای مثال بیشتر ستون‌هایی که در طراحی ویلا استفاده می‌شوند ستون‌های استوانه‌ای شک هستند و ستون‌های مربعی به ندرت در این ویلاها استفاده می‌شوند.

همچنین کنج دیوارها در این سبک طراحی بیشتر گرد و با پوشاندن زاویه‌ها است. این موضوع به دلیل روانشناسی اشکال هندسی در طراحی ویلا و ساختمان است. طبق اصول روانشناسی اشکال هندسی دایره و اشکال دارای منحنی حس آرامش و همدلی بیشتری نسبت به اشکال زاویه‌دار ایجاد می‌کنند و در طراحی ویلا هم، انتقال این حس با مشاهده ویلا اهمیت زیادی دارد.

۳. احتیاط در انتخاب رنگ

آیا می‌دانید اهمیت انتخاب رنگ در طراحی ویلا چیست و کدام رنگ در این سبک طراحی بیشتر استفاده می‌شود؟ اگر تصاویر ویلاهای سبک کلاسیک را دیده باشید یا این ویلاها را از نزدیک مشاهده کنید احتمالا متوجه این موضوع خواهید شد که رنگ در طراحی این ویلاها عنصری ثابت است و در بیشتر  این ویلاها، در یک طیف مشخص است.

به عبارت دیگر احتیاط در انتخاب رنگ، یکی از ویژگی‌های این ویلا ها می باشد و بر خلاف دیگر طراحی‌ها مانند مدرن یا مدیترانه‌ای که استفاده از رنگ‌ در طراحی جایز است، در این سبک طراحی ویلا، بیشتر از رنگ‌هایی مانند مشکی، سفید، قهوه‌ای یا طلایی استفاده می‌شود و این موضوع در مورد اکثر خانه ها، ثابت است. در ویلاهای کلاسیک، تفاوتی بین رنگ سقف یا نمای دیوارها وجود ندارد، برای مثال اگر در طراحی این ویلاها از رنگ برنزی استفاده شود از سقف تا پایین‌ترین قسمت دیوار با همین رنگ طراحی می‌شود.

۴. استفاده از عناصر طبیعی

استفاده از عناصر طبیعی یکی دیگر از ویژگی‌های طراحی این خانه هاست. چوب یکی از مصالح تامین شده از طبیعت که برای طراحی ویلا، ساخت دکوراسیون داخلی یا نمای بیرونی استفاده می‌شود نیز، از مصالحی است که در ساخت خانه هایی با این سبک بسیار کاربردی است. چوب در طراحی، ممکن است در یک بخش از آن مانند نرده، راه پله‌ها، سقف یا دیوارها باشد یا کل فضای داخلی یک سازه با چوب طراحی شود. چوب هم مانند استفاده از زاویه‌های منحنی در طراحی با این روش، حس گرما، آرامش و صمیمیت ایجاد می‌کند و در عین حال یکی از جذاب‌ترین مصالح طبیعی نیز هست.

 

اصول و پیاده سازی طراحی کلاسیک در بخش‌های مختلف ویلا

بعد از آشنایی با ویژگی‌های طراحی ویلا به سبک کلاسیک، آشنایی با اصول این سبک طراحی در بخش‌های مختلف هم برای داشتن زیباترین خانه ها به این سبک حائز اهمیت است. اگر تجربه‌ای در ساخت ویلا داشته باشید یا در مورد این کار تحقیقاتی کرده باشید احتمالا می‌دانید که در طراحی و ساخت ویلا، ابتدا فضا را به چند بخش تقسیم می‌کنند که هر بخش ممکن است یک سبک طراحی جداگانه داشته یا از سبک دیگر بخش‌ها پیروی کند. برای مثال ممکن است نمای بیرونی ساختمان با سبک مدرن و دکوراسیون داخلی با سبک سنتی یا مدرن طراحی شود یا تمام فضاها به صورت یک دست، باشند. انتخاب این موضوع به سلیقه کارفرما یا مالک ویلا بستگی دارد اما توصیه می‌شود تا حد امکان سبک انتخابی برای یک بخش نزدیک یا مطابق با دیگر بخش‌ها باشد.

پیاده سازی سبک کلاسیک در دکوراسیون داخلی

طبق اصول این روش، در دکوراسیون داخلی، در طراحی و چیدمان فضای داخلی ویلاهایی که با این سبک طراحی می‌شوند بهتر است از مصالح و متریال سنتی و قدیمی استفاده کرد. البته تزئینات نباید بیش از اندازه قدیمی باشند و قابل درک بودن آن‌ها در زمان فعلی اهمیت زیادی دارد. به عبارت دیگر تزئینات سنتی و قدیمی از جهت ارزش مادی و معنوی در دکوراسیون داخلی  این سبک استفاده می‌شوند و ظاهر آن‌ها در اولویت بعدی قرار دارد. برای مثال فرش یکی از تزئینات مهم در دکوراسیون داخلی خانه‌ها است که در این روش، معمولا از نوع ابریشمی و دستباف آن استفاده می‌شود یا در سبک کلاسیک به جای میزهای مدرن فلزی یا شیشه‌ای از میزهای سنگی یا چوبی با تراش و طراحی‌های مخصوص استفاده می‌شود.

 

بیشتر بخوانید: تفاوت طراحی داخلی و دکوراسیون داخلی ويلا در چيست؟

 

اصول روش کلاسیک در نما

اصول این سبک در نما هم تا حد زیادی مشابه با دکوراسیون داخلی است. در نماسازی این سبک، تلاش می‌شود که همه چیز با شیک‌ترین حالت ممکن نمایش داده شود. نماسازی در این سبک، بیشتر با کمک سنگ و ستون انجام می‌شود. ویژگی بارز نما در این خانه ها، استفاده از سنگ‌های مرمر یا مشابه با مرمر است.
همچنین در اکثر ویلاهای طراحی شده با این سبک، از ستون در بخش‌های مختلف مانند ایوان، تراس و حتی در جلوی ورودی استفاده می‌شود. پنجره‌های اغلب بلند با بالکن‌هایی دارای ستون، بام فضاسازی شده و یکدست بودن طراحی نما از سقف تا کف در استفاده از رنگ و مصالح از دیگر ویژگی‌های طراح ویلا به سبک کلاسیک هستند.

 

بیشتر بخوانید: اصول و نکاتی که در طراحی نمای کلاسیک باید رعایت کرد!

 

پیاده سازی سبک کلاسیک در محوطه ویلا

رعایت اصول این روش، در محوطه ویلا هم امکان‌پذیر است و با انجام این کار می‌توان محوطه‌ای زیبا برای ویلا خود ایجاد کرد. از اصلی‌ترین جزئیات در محوطه سازی برای ویلاهای کلاسیک می‌توان به پایه ستون‌ها در باغچه یا استفاده از گلدان‌های تزئینی سنگی اشاره کرد. چیدمان گلدان‌ها در طراحی این خانه ها به صورت متقارن انجام می‌شود. آبنمای سنگی و آلاچیق طراحی و اجرا شده با سنگ مرمر از دیگر جزئیات در محوطه سازی ویلا هستند. در این سبک طراحی ویلا، محوطه بیشتر به رنگ سفید است و رنگ‌های تند در آن کمتر دیده می‌شوند. در محوطه سازی حتی بخش‌های فرعی مانند کف سازی پارکینگ هم متاثر از سبک طراحی هستند و با سنگ انجام می‌شوند.

 

بیشتر بخوانید: ایده هایی جذاب و مناسب خلاقیت در محوطه سازی باغ و باغچه

 

رعایت چه نکاتی در طراحی داخلی ویلا ضروری است؟

  • در طراحی پلان خانه ها، تمام فضا ها به صورت جداگانه بررسی  می‌شوند. اما ممکن است فضا هایی در نظر گرفته شود که کاربرد خاصی ندارد و تنها برای قرار دادن مجسمه ها و وسایل تزئینی استفاده بشوند.
  • آشپزخانه در این خانه ها، به این صورت در نظر گرفته می‌شود که در سراسر آن کابینت ام دی اف ممبران قرار میگیرد. تاج های کابینت ‌ها نیز از چوب یا ام دی اف بوده و باید به صورت قرینه بر روی کابینت کار شود. در وسط آشپزخانه نیز میز یا جزیره قرار میدهند که برای صرف صبحانه استفاده می‌شود. گفتیم که متریال مورد استفاده در این سبک بیشتر سنگ و چوب است. بهتر است کف آشپزخانه نیز سنگ مرمر باشد.

 

بیشتر بخوانید: نکات ساده برای تزئین و زندگی در ویلا

 

جهت شروع طراحی و دکوراسیون داخلی، ابتدا طرح ها و ایده های گوناگون، متناسب با سیستم سازه در نظر گرفته شود. و همچنین مراحلی صورت می پذیرد که  دیدگاهها و نظر های  یک معمار با تجربه  را در خود دارد. تا طرح ویلا که شامل فضای داخلی و فضای  بیرونی ویلا می شود زیبا و شیک  مورد پسند مشتریان واقع شود. در مرحله بعدی مهندس معمار کار خود را شروع می کند و بسته به متراژ مورد نظر، کار طراحی ساختمان را انجام می دهد. در این مرحله چیدمان عناصر ویلا، با توجه به مواردی همچون جهت های طلوع و غروب خورشید، امکاناتی که لازم است در آن پیش بینی شود، مواد و مصالح انجام می شود. بعد از آن هم که کار اجرای بنا توسط مهندس عمران انجام خواهد شد. ویلا های کلاسیک جزو سبک ‌هایی می‌باشد که از زمان ‌های قدیم به خاطر ویژگی هایی که دارد؛ مورد توجه عموم مردم قرار گرفته است.

 

مطالب بیشتر: مهندس مجری ساختمان چه وظایف و مسئولیت هایی دارد؟

 

 

نکات طراحی داخلی

 

ستون هایی با ارتفاع زیاد، مجسمه ‌هایی تزئینی، سر ستون، طاق های بلند، قوس‌ های زیبا. تزئینات از ویژگیهایی است که جلب توجه می‌کند. در طراحی ویلا کلاسیک تنوع متریال استفاده شده، طراحی نما نسبت به طراحی ویلا های دیگر کمتر می‌باشد. و بیشتر از سنگ که برای نمای ‌های کلاسیک  مناسب تر است استفاده می‌شود. نورپردازی نمای ویلا های کلاسیک خیلی مهم می‌باشد و به زیبایی هرچه بیشتر طرح ویلا های کلاسیک کمک می‌کند. طراحی داخلی ویلا های کلاسیک که با استفاده از سنگ ‌های زیبا، دیوار هایی با ارتفاع بلند، ستون ‌های بلند، پنجره‌های متقارن، مبلمان با شکوه و استیل، اشیاء تزیینی از جمله، آینه های قدی، کاغذ دیواری، مجسمه ها همچنین استفاده از رنگ‌های روشن مثل سفید، کرم در ویلای کلاسیک نشان داده می‌شود.

 

 طراحی داخلی ویلا کلاسیک سنتی چگونه است؟

  •  طراحی نشیمن و پذیرایی ویلا کلاسیک سنتی

در طراحی داخلی ویلا نشیمن در این خانه ها بزرگترین اتاقی  است که در نظر میگیرند. بنابراین باید با وسایل و دکورها ساده، روی این بخش تاکید ویژه کنیم.  مبلمانی که در این بخش قرار می گیرد از چوب های گران قیمت و رو مبلی هایی، از جنس طبیعی استفاده می شود . در دیوارهای این قسمت از ابزار کاری ها و گچ بری های ساخت دست به کار رفته و طراحی شومینه به زیبایی محیط می افزاید.

  •  طراحی آشپزخانه  کلاسیک به سبک سنتی

در طراحی آشپزخانه از کابینت های چوبی دور تا دور آشپزخانه استفاده می شود ودر وسط آن حجمی به صورت جزیره قرار می دهند که میتواند به عنوان فضای صبحانه خوری نیز در نظر گرفته شود. درب ها و تاج روی کابینت ها نیز از جنس چوب بوده و به صورت قرینه اجرا می شوند. در طراحی آشپزخانه به این سبک بهتر است از ترکیب  چوب سفید در کابینت ها و سنگ مرمر در کف و یا دیوارها استفاده کنید.

  •  طراحی سرویس بهداشتی و حمام سنتی کلاسیک 

در طراحی سرویس بهداشتی و حمام معمولا از رنگ سفید و کرم استفاده می کنند و از سنگ مرمر برای کف استفاده می کنند تا جلال و شکوه را به نمایش بگذارد. استفاده از آینه در این سبک بسیار مهم بوده و از آینه های برنزی در سرویس ها استفاده می کنند. معمولا در طراحی حمام از وان های بزرگ مطابق گذشته استفاده می کنند.

  •  طراحی تراس ویلا سنتی

یکی دیگر از ویژگی های سبک این ویلا، تراس های بزرگ با چشم انداز و ویوی عالی. معمولا طراحی  تراس در این سبک به صورت خطوط نرم و نیم دایره اند که از ویژگی های بارز این روش طراحی به حساب می آید.

  •  طراحی اتاق خواب برای  ویلا کلاسیک سبک سنتی

در طراحی داخل اتاق مهمترین عضو، تخت خواب است که از تخت های بزرگ چوبی که دارای حکاکی هایی بر روی آن می باشد استفاده می کنند. در این قسمت نیز وسایل اتاق خواب را با رنگ ابزار کاری هایی که در اتاق کار شده که اغلب به رنگ طلایی یا کرم است تطبیق می دهند. برای نور اتاق نیز از لوستر های مجلل کوچک تر از لوستر های پذیرایی استفاده می کنند.

 

مطالب بیشتر: نحوه طراحی و دکوراسیون داخلی ویلا در شمال

 

 ویلا های کلاسیک به سبک سنتی چه ویژگی ‌هایی دارند؟

    • تقارن در طراحی ویلا کلاسیک به سبک سنتی

در طراحی ویلا، همه چیز در تقارن و نظم است و تعادل را در همه قسمت ‌های آن میتوان مشاهده کرد. فرش ها، مبلمان، تابلو هایی که بر روی دیوار قرار دارند، نقش و نگارهای سقف و دیوار، همه و همه در توازن و تعادل اند. برخی ممکن است این شیوه را دوست نداشته باشند و به سبک‌های مدرن علاقه بیشتری داشته باشند. چرا که روحیه تنوع طلبی دارند. اما اگر شما فردی هستید که بیشتر خواهان نوعی آرامش هستید، و در این نوع از خانه ها احساس آرامش بیشتری میکنید، احتمالا ساخت این خانه مناسب شما خواهد بود

 

 ویلا های کلاسیک به سبک سنتی

 

    • استفاده از خطوط منحنی در دکوراسیون ویلا کلاسیک

در طراحی سنتی معمولا از زاویه‌ های تیز، پرهیز می‌شود. و سعی بر این است که تا حد ممکن از خطوط منحنی استفاده شود، چرا که حس آرامش در آنها بیشتر است. در اینگونه از دکوراسیون ها، بالشتک ها و مبلمان ها، گرم و نرم به نظر میرسند و خطوط تیز ندارند و کوسن ‌ها در این نوع از دکوراسیون ها، به تعداد زیادی به کار رفته است. تا به فضا حال و هوایی کلاسیک ببخشند.

    • استفاده از چوب و ظاهر آن در طراحی ویلا کلاسیک

در طراحی خانه ها، از چوب و مظاهر چوب، نظیر رنگ قهوه ای استفاده می‌شود، و ممکن است که نرده ها، سقف، و به طور کلی نمای ساختمان از چوب درختان مختلفی استفاده شود، که سبب می‌شود که روحی گرم و جذاب بر فضا حکم شود.

بیشتر بخوانید: با نکات طراحی و ساخت ویلا چوبی آشنا شوید

 

مزایای طراحی ویلا به سبک کلاسیک چیست؟

مزایای طراحی ویلا به روش کلاسیک بسیار زیاد است و بیشتر ویلاهای ساخته شده با این سبک طراحی، جز ویلاهای زیبا و پر فروش هستند. اما طراحی ویلا به این سبک دو مزیت اساسی و مهم دارد که به شرح زیر هستند.

  • سبکی مناسب  برای همه زمان‌ها

این سبک، در طراحی ویلا اختصاصی و ساختمان‌های ویلایی کاربردی است، زیرا این روش، روش مناسب برای همه زمان‌ها است. همان‌طور که گفته شد این سبک طراحی ویلا، از زمان روم و یونان باستان استفاده می‌شده و هنوز هم جز سبک‌های پرطرفدار و پر مصرف در طراحی ساختمان است. این سبک هیچگاه قدیمی نمی‌شود و امکان به روز کردن آن با توجه به شرایط هم وجود دارد. با توجه به اینکه مصالح این سبک اغلب سنگ و چوب هستند و از طبیعت گرفته می‌شوند، تا زمانی که طبیعت مورد توجه باشد این سبک هم محبوب و قابل استفاده است.

  • مناسب برای خانواده‌ها 

دیگر مزیت این روش در طراحی ویلا این است که این سبک مناسب برای خانواد‌ه‌ها است. اگر قصد طراحی و ساخت خانه برای استفاده خانوادگی را داشته باشید، این روش بهترین انتخاب برای شما است. صمیمیت، گرما و آرامشی که این سبک به بیننده منتقل می‌کند، ویلاهای طراحی شده با ویژگی‌های این سبک را به محیطی مناسب برای خانواده‌ها تبدیل می‌کند.

 

معایب طراحی ویلا کلاسیک کدامند؟

در بخش قبل گفته شد که مزایای طراحی ویلا کلاسیک چیست اما این سبک طراحی معایبی هم دارد و اگر قصد استفاده از آن برای طراحی و ساخت ویلا خود را داشته باشید باید از آن‌ها مطلع باشید. از مهم‌ترین معایب طراحی  کلاسیک، می‌توان به بالا بودن هزینه ساخت ویلا  در آن اشاره کرد. سنگ، چوب و به طور کل متریالی که در طراحی و ساخت ویلا  استفاده می‌شوند، نسبت به متریال و مصالح دیگر سبک‌ها، ارزش مادی بیشتری دارند.

البته با توجه به اینکه استفاده از این مصالح قیمت نهایی ویلا را افزایش می‌دهد، این مشکل چندان دردسرساز نیست. نداشتن آیتم مدرن در این سبک طراحی و ایجاد ناهماهنگی با استفاده از کوچکترین وسایل و مصالح مدرن از دیگر معایب سبک  این طراحی است. به علاوه حساسیت نگهداری از متریال در این سبک به دلیل ارزش مادی، کمی بیشتر از دیگر سبک‌ها است.

 

5 مرحله مهم اجرایی ویلا به سبک کلاسیک

در ادامه این مطلب با مراحل اجرای ویلا آشنا خواهید شد، تا اگر به عنوان پیمانکاری تازه کار قصد طراحی ویلا به این سبک را دارید یا زمینی در اختیار دارید و ویژگی‌های سبک مورد توجه شما است، این کار را با آسودگی خاطر و کیفیت بهتری انجام دهید. مراحل زیر، مراحل اصلی طراحی ویلا هستند و بسته به وضعیت زمین، سیاست‌های مجموعه طراح و حتی شرایط شما ممکن است مراحلی به انجام این کار اضافه یا کم شوند.

۱. انتخاب شرکت طراح

اولین مرحله در طراحی، انتخاب شرکت طراح است. با توجه به اینکه ساخت ویلا به سبک کلاسیک اصول و ویژگی‌های مشخصی داشته که اهمیت زیادی دارند، انتخاب بهترین شرکت طراح برای طراحی و ساخت ویلا هم بسیار مهم است. بهتر است شرکتی را برای انجام طراحی ویلا انتخاب کرد که تجربه بالایی در طراحی ویلا به این سبک داشته باشد.

۲. بررسی زمین و ویژگی‌های آن

بررسی زمین و ویژگی‌های آن، مرحله بعدی در طراحی ویلا است. در این مرحله باید زمینی که ویلا در آن ساخته می‌شود را از نظر متراژ، بافت خاک و حتی بافت ویلاهای اطراف، مورد بررسی قرار داد. گاهی مشتری برای ساخت ویلا به سبکی خاص در زمینی مناسب اصرار می‌کند و بعد از چند سال ناچار به صرف هزینه بیشتر برای تغییر سبک طراحی می‌شود. بررسی زمین و ویژگی‌های آن برای تشخیص این موضوع که آیا سبک کلاسیک انتخاب خوبی برای آن زمین است یا نه، کاری کاملا تخصصی است و تنها توسط افراد ماهر قابل انجام است. برای درک بهتر این مرحله (راهنمای جامع خرید زمین ویلا) را بخوانید.

۳. تعیین بودجه

تعیین بودجه مرحله بعد در ساخ ویلا، چه به سبک مدرن و چه در دیگر سبک‌ها است، که البته در طراحی سبک مدر، اهمیت بیشتری دارد. همان‌طور که در بخش قبل گفته شد، یکی از معایب طراحی ویلا به سبک مدرن هزینه نسبتا بالا این سبک است که به دلیل جزئیات و تزئینات خاص و استفاده از مصالحی مانند سنگ مرمر چنین میزانی دارد. به همین دلیل بعد از انتخاب شرکت طراح و بررسی زمین، باید بودجه خود را مشخص کرد و آن را به شرکت طراح اعلام کرد. البته امکان طراحی ویلا با هزینه پایین هم وجود دارد اما مسلما کیفیت کار به اندازه ویلاهای لوکس و گران قیمت نخواهد بود.

 

تعیین بودجه در ویلا

 

۴. نقشه کشی و پلان اولیه

بعد از تعیین بودجه و در صورتی که کارفرما سرمایه کافی برای ساخت ویلایی با سبک مدرن را داشت، نوبت به نقشه کشی و پلان اولیه ویلا می‌رسد. این مرحله اهمیت زیادی دارد و بعد از پایان آن باید نقشه به تایید کارفرما یا مشتری برسد تا شروع ساخت ویلا امکان‌پذیر باشد. در نقشه کشی علاوه بر شکل ظاهری باید به جزئیات داخلی مانند تاسیسات، نمای داخلی و موارد مشابه دیگر هم توجه کرد.

بیشتر بدانید: چرا طراحی پلان ویلا اهمیت دارد؟

 

۵ .انتخاب مصالح و اجرا

در نهایت آخرین مرحله از طراحی، انتخاب مصالح و اجرا است. این کار با در نظر گرفتن نقشه، بودجه و طرح نهایی کار انجام می‌شود. با انتخاب و تهیه مصالح فرآیند ساخت ویلا مردن بر اساس طرح کشیده شده، آغاز می‌شود.

بیشتر بدانید: تفاوت شناژ با فونداسیون در ساخت ویلا چیست؟

 

 

عوامل موثر در هزینه طراحی ویلا کدامند؟

همان‌طور که گفته شد هزینه ساخت ویلا و طراحی، نسبت به دیگر سبک‌ها بیشتر است. اما راهکارهایی هم وجود دارد که این سبک ویلا را با هزینه کمتری طراحی و اجرا کرد. یکی از این راهکارها، آشنایی با مهم‌ترین عوامل موثر در هزینه طراحی ویلا و کنترل آن است. در صورتی که این عوامل را شناسایی کرده و در نظر داشته باشید، فرآیند طراحی ویلا برای شما کم هزینه‌تر خواهد بود. از جمله این عوامل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

۱. شرکت طراح و سازنده

دستمزد و هزینه دریافتی شرکت طراح و سازنده از جمله عوامل موثر در هزینه طراحی ویلا است. اگر قصد کاهش هزینه‌ها در این سبک طراحی را دارید، شرکتی را انتخاب کنید که دستمزد کمتری برای طراحی و ساخت دریافت می‌کند.

۲. قیمت مصالح

قیمت مصالح از دیگر نکاتی است که در هزینه طراحی ویلا به این سبک موثر است. هر چقدر قیمت تهیه مصالح بیشتر باشد، هزینه نهایی نیز بیشتر خواهد شد. برای کاهش هزینه در این عامل می‌توان مصالح را عمده یا در فصل ارزان خریداری کرد.

۳. میزان کار

میزان کار دیگر عامل موثر در هزینه طراحی ویلا است. برای مثال هزینه طراحی و ساخت خانه در زمینی که قبلا ویلا بوده و ابتدا باید سازه قبلی تخریب شود بیشتر خواهد بود یا اگر زمین دارای تاسیسات نباشد و نیاز به طراحی تاسیسات هم برای ساخت ویلا باشد، قطعا هزینه نهایی نسبت به زمین آماده با تاسیسات مشخص بالاتر خواهد بود.

 

طراحی ویلاهای کلاسیک را با مجموعه ویلاسازی تجربه کنید

همان‌طور که گفته شد، انتخاب شرکت طراح و سازنده تاثیر زیادی در هزینه نهایی طراحی ویلا دارد. خبر خوب این است که طراحی ویلاهای کلاسیک در مجموعه ویلاسازی، با کمترین هزینه انجام می‌شود. کارشناسان ما بعد از ارتباط اولیه با شما و دریافت اطلاعات لازم، زمین، موقعیت ویلا و بودجه شما را بررسی می‌کنند تا براساس آن‌ها بهترین قیمت و شرایط را پیشنهاد دهند. البته این خدمت نه تنها در ساخت ویلا به سبک کلاسیک بلکه در تمام فعالیت‌های مجموعه ما، مانند بازسازی و محوطه سازی و دیگر خدمات ارائه می‌شود.

 

نتیجه گیری

در این مطلب تلاش کردیم که با پاسخ به سوال طراحی ویلا کلاسیک چیست و چه اصولی دارد، دغدغه‌های شما را در مورد این سبک طراحی کاهش دهیم تا اگر ویلاهای کلاسیک، مورد علاقه شما هستند، با خیالی راحت‌تر آن‌ها را اجرایی کنید. با این حال پیشنهاد ما به شما استفاده از ساده‌ترین راه برای ویلاسازی مدرن یا استفاده از خدمات مجموعه‌ ما است که تجربه بالایی در زمینه طراحی ویلا، به خصوص این سبک طراحی دارد.

 

سوالات متداول 

۱. خصوصیات اصلی طراحی ویلا کلاسیک چیست؟

سنتی بودن و وجود المان‌های قدیمی در طراحی ویلا مهم‌ترین ویژگی و خصوصیات این سبک طراحی است.

۲. در طراحی ویلا به سبک کلاسیک از کدام مصالح بیشتر استفاده می‌شود؟

چوب و سنگ به خصوص سنگ مرمر پرکاربردترین مصالحی هستند که در طراحی به سبک کلاسیک، از آن‌ها استفاده می‌شود.

۳. مزایا و معایب طراحی ویلا کلاسیک چیست؟

ظاهر زیبا، مناسب برای خانواده‌ها و قابل استفاده در همه زمان‌ها از مزایا این سبک طراحی و هزینه بالا از معایب این سبک است.

۴. چه عواملی در هزینه طراحی ویلا کلاسیک بیشترین تاثیر را دارند؟

دستمزد دریافتی توسط شرکت طراح، مصالح و میزان کار سه عامل موثر در هزینه ساخت ویلا به سبک کلاسیک هستند.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *