طراحی ویلا

قبل از شروع طراحی ویلای خود، باید تصمیم بگیرید که میخواهید آن را در کجا بسازید.محل قرارگیری ویلا در ملک و نحوه جهت گیری آن بر طراحی داخلی خانه شما تأثیر می گذارد. به عنوان مثال، برخی از نماهای ویلا نور طبیعی بیشتری نسبت به بقیه دریافت میکنند، و این ممکن است بر جایی که هر اتاق را قرار میدهید، تأثیر بگذارد.

طراحی ویلای جدید

تجهیزات بروز

ابزار و تجهیزات به روز یکی از ارکان اصلی مجموعه ویلاسازی می باشد.

طراحی مدرن

طراحی های مدرن و به روز مجموعه ما باعث رضایت شما مشتریان ما می شود.

مهندسین باتجربه

در مجموعه ویلاسازی مهندسین باتجربه و باسابقه در حال فعالیت هستند.

مصالح درجه یک

یک ویلای اصولی به مصالحی عالی و مرغوب نیاز داردکه ویلاسازی حرف اول را می زند.

چگونه یک ویلا طراحی کنیم؟

در بعضی از موارد، طراحی ویلا به این معنا  است که شما با یک معمار برای کشیدن  نقشه های احتمالی برای ساختن یک ویلا نیاز دارید. معمار تجربه و تخصص خود را به کار میگیرد. آنها میدانند چه چیزی بهتر است و می توانند به شما در مورد مشکلات احتمالی در طراحی شما هشدار دهند. آنها ممکن است نظریاتی داشته باشند که شما ندارید. برای مثال، آنها میتوانند به شما بگویند که آیا این ویژگی طراحی برای شما مناسب است یا خیر.

طرح هنوز هم میتواند طبق سلیقه شما باشد. این نظر شماست و معمار اینجاست تا به شما کمک کند رویاهایتان را به واقعیت تبدیل کنید. چه معمار داشته باشید چه نداشته باشید، مراحل زیر به شما کمک میکند تا طرحی عالی را ایجاد کنید که باعث سودمندی شما هم باشد.درخت های بلند میتوانند سایه و مانع ای در برابر باد باشند . فراموش نکنید که درختان کوچکتر بزرگتر می شوند و جلوی نور خورشید را می گیرند. مگر اینکه در حال حذف درختان هستید، برای آن ها فضایی برای رشد در نظر داشته باشید. شیب روی زمین می توانند بر زهکشی  و خطوط فاضلاب تأثیر بگذارند. اگر در پایین تپه هستید، سرازیر شدن آب باران باید از پایه ویلا ی شما دور باشد.

اگر در بالای تپه هستید، ممکن است نیاز به نصب یک پمپ فاضلاب داشته باشید. هر دو مورد میتوانند به هزینه ی  شما اضافه کنند. چگونگی دسترسی به ویلا ی خود را در نظر بگیرید . مسیر طولانی نیز می تواند به هزینه ها اضافه کند. اگر فکر میکنید  در آینده چیز های دیگری  در ملک خود میخواهید ، به نحوه قرارگیری آن ها در ویلا و ارتباط آن با ویلا فکر کنید. در نهایت، در مورد منظره فکر کنید. دوست دارید وقتی به بیرون نگاه میکنید چه چیزی را بیرون از پنجره ببینید؟

مشاوره رایگان طراحی ویلا

اگر به دنبال طراحی ویلا شیک در تهران یا سایر شهرستان ها هستید یا برای استعلام قیمت و مشاوره درباره ی چگونگی طراحی ویلا به راحتی بر روی دکمه ی مقابل کلیک کنید و با ما در تماس باشید.

مراحل طراحی ویلای اختصاصی

خرید زمین

  • مرحله اول

اولین مرحله ویلا سازی، خرید زمین ویلا است. تا زمانی که زمینی برای ساخت ویلا وجود نداشته باشد، امکان طراحی و ساخت ویلا با هیچ سبک و طرحی وجود ندارد. البته قبل از اینکه به سراغ خرید زمین بروید هم نکاتی وجود دارد که باید آن‌ها را در نظر داشته باشید. مهم‌ترین مسئله در خرید زمین بودجه است. اگر بلافاصله بعد از خرید زمین قصد ویلا سازی را دارید و بودجه زیادی در اختیار ندارید، بهتر است با خرید یک زمین کوچک‌تر، بخشی از بودجه خود را برای ساخت و ساز پس‌انداز کنید. همچنین مسائلی مانند هزینه مورد نظر برای خرید زمین، قیمت زمین در منطقه‌ای که قصد ساخت ویلا در آن را دارید، بافت منطقه و امکان ساخت ویلا با سبک مورد نظر در آن و مقاومت زمین برای ساخت و ساز ویلا از دیگر نکاتی هستند که در زمان خرید زمین برای ویلا سازی باید به آن‌ها توجه داشت.

مرحله اول
مرحله دوم

دریافت مجوزهای ساخت و ساز

  • مرحله دوم

دریافت مجوزهای ساخت و ساز مرحله بعدی در ساخت و ساز است. البته بعضی مجوزها بعد از ساخت و اجرای سازه قابل دریافت هستند که در زمان ساخت ویلا باید به آن‌ها توجه داشت. از جمله مجوزهایی که قبل از شروع و ساخت باید آن را دریافت کرد، جواز ساخت است. جواز ساخت برای ساخت ویلاهای مسکونی به زمین‌هایی داده می‌شود که داخل بافت روستا قرار دارند و کاربری اصلی آن‌ها مسکونی است اما در صورتی که زمین در بافت روستا یا طرح هادی نباشد، شرایط ساخت کمی متفاوت خواهد بود.

طراحی نقشه سازه‌ای ویلا

  • مرحله سوم

 طراحی نقشه سازه‌ای ویلا تحت عنوان فاز 2 هم شناخته می‌شود که در اصطلاح به آن پلان سازه هم گفته می‌شود. پلان سازه یا فاز 2 ویلا سازی در واقع جزئیاتی هستند که نحوه اجرای سازه را به مهندسان نشان می‌دهند. طراحی نقشه سازه‌ای ویلا بعد از پلان معماری انجام می‌شود و بخش‌هایی مانند نقشه‌های اسکلت ساختمانی، نقشه‌های پی و ستون، نقشه‌های دیوارهای باربر و غیر باربر، نقشه‌های تیرریزی سقف را شامل می‌شوند. بعد از طراحی نقشه سازه‌ای ویلا نوبت به طراحی نقشه یا پلان تاسیسات می‌رسد که در آن موقعیت تاسیسات مکانیکی و تاسیسات برقی مشخص می‌شود. نقشه‌ تاسیسات مکانیکی جزئیاتی مانند لوله‌کشی آب سرد و گرم، لوله‌کشی سیستم شوفاژ، شبکه آب باران و غیره مشخص می‌شود.

مرحله سوم
مرحله چهارم

گودبرداری , بتن‌ریزی و اسکلت‌بندی

  • مرحله چهارم

بعد از طراحی‌های نقشه‌های اولیه نوبت به گودبرداری ساختمان می‌رسد. البته قبل از گودبرداری یک مرحله دیگر هم وجود دارد که در آن بخش‌های مختلف ساختمان را با کمک رنگ سفید روی زمین مشخص می‌کنند. بتن‌ریزی و اسکلت‌بندی مراحل بعدی هستند که در اصطلاح به آن‌ها اجرای فونداسیون هم گفته می‌شود. بعد از گودبرداری در بخش‌هایی مشخص بتن ریخته می‌شود و اسکلت ساختمان طبق نقشه‌های سازه‌ای در بتن قرار می‌گیرند. اجرای صحیح فونداسیون تاثیر زیادی در مقاوم‌سازی ویلا دارد

دیوارکشی و اجرای سقف

  • مرحله پنجم

بعد از اجرای فونداسیون نوبت به دیوارکشی ساختمان می‌رسد. آجرچینی و دیوارکشی روی اسکلت‌هایی که در بتن قرار داده شده‌ انجام می‌شوند. دیواری چینی یکی از مهم‌ترین مراحل تقسیم بخش‌های داخلی ویلا است که با انجام آن فضاهای مختلف داخل ویلا مانند سرویس‌ها، اتاق‌ها، آشپزخانه و دیگر بخش‌ها مشخص می‌شوند. اجرای سقف که در اصطلاح سقف بندی هم گفته می‌شود بعد از دیوارچینی و اتمام فضاسازی و بخش‌بندی فضای داخلی ویلا انجام می‌شود، در نظر داشته باشید که اجرای سقف نیاز به جوشکاری، نظارت مهندسین اجرا و ناظر دارد. در اجرای سقف مهم‌ترین موضوعات تعیین شیب سقف و جهت سقف است. اجرای صحیح سقف تاثیر زیادی در زیبا دیده شدن خانه دارد به همین دلیل باید با دقت بالا اقدام به انجام این کار کرد.

مرحله پنجم
مرحله ششم

اجرای تاسیسات و عایق‌کاری

  • مرحله ششم

زمانی که سربندی و دیوارچینی ساختمان‌ها انجام شد نوبت به اجرای تاسیسات می‌رسد. اجرای تاسیسات بر اساس نقشه‌های تاسیسات انجام می‌شود. در این مرحله سیم کشی فضای داخلی ساختمان انجام می‌شود، لوله‌های آب سرد و گرم و گازکشی ساختمان در بخش‌های مشخص انجام می‌شود. عایق‌کاری که با کمک ایزوگام انجام می‌شود، مرحله بعدی ویلا سازی است. در این مرحله کف آشپزخانه، سرویس‌های بهداشتی، سقف، دیوارها و به طور کل هر بخشی که احتمال نفوذ رطوبت به آن‌ها وجود داشته باشد با استفاده از ایزوگام عایق می‌شود تا مانعی برای انتقال دما و رطوبت در فضا انجام می‌شود.

ساخت کف و نماسازی

  • مرحله هفتم

بعد از عایق کردن بخش‌های مختلف داخل ساختمان باید ساخت کف را انجام داد. ساخت کف یا کفپوش کردن ساختمان را می‌توان با متریال و مصالح مختلفی مانند سیمان، سنگ، لمینت یا پارکت انجام داد و انتخاب این‌ها به مسائلی مانند سبک ویلا، بودجه مورد نظر کارفرما و موقعیت ویلا بستگی دارد. بعد از تمام شدن فرآیند ساخت ویلا و اجرای نصبیات مانند پریزها و کلیدهای برق، درب و پنجره و قاب‌های داخلی دیوارها نوبت نماسازی ویلا است. نماسازی را می‌توان براساس سبک‌ ساخت ویلا با کمک سنگ، پانل‌های چوبی یا سنگی، واش بتن و بسیاری موارد دیگر انجام داد.

مرحله هفتم
مرحله هشتم

محوطه سازی

  • مرحله هشتم

در نهایت کار ساخت و ساز ویلا با محوطه سازی به اتمام می‌رسد. محوطه سازی را می‌توان بلافاصله بعد از پایان ساخت و ساز و قبل از تحویل ویلا به مشتری انجام داد یا این کار مدتی بعد از پایان ساخت ویلا انجام می‌شود. با توجه به اینکه مرحله محوطه سازی جدا از دیگر مراحل ساخت و ساز است و انجام آن به بودجه مشتری بستگی دارد، گاهی ممکن است سال‌ها بعد از ساخت ویلا انجام شود.

مشاوره با کارشناسان ما

اگر به دنبال طراحی ویلا شیک در تهران یا سایر شهرستان ها هستید یا برای استعلام قیمت و مشاوره درباره ی چگونگی طراحی ویلا به راحتی بر روی دکمه ی مقابل کلیک کنید و با ما در تماس باشید.

انواع ویلاها

پیش از شروع ساخت و ساز ویلا باید با انواع ویلاها آشنا باشید. ساختمان‌های ویلایی براساس سبک، نوع سازه، موقعیت مکانی، ساختار و بسیاری موارد دیگر به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند که هر کدام ویژگی‌های متفاوتی داشته و جزئیات ساخت آن‌ها متفاوت است. برای مثال انواع ویلاها از نظر موقعیت مکانی به ویلاهای کوهستانی، ویلاهای ساحلی یا ویلاهای جنگلی تقسیم می‌شوند که از نظر مصالح و فرم سازه متفاوت هستند. برای مثال ویلاهای جنگلی بیشتر با چوب و متریال طبیعی مخصوص مناطق جنگلی یا ویلاهای ساحلی با سیمان و موادی که نسبت به رطوبت مقاوم هستند، ساخته می‌شوند، چند نمونه از انواع ویلاها و جزئیات طراحی آن‌ها به شرح زیر هستند.


نکات مهم در سبک سازی ویلا

همان‌طور که گفته شد ویلاها در سبک‌های مختلفی اجرا می‌شوند و بعضی از سبک‌های رایج ویلا سازی نیز معرفی شدند اما برای اینکه ویلا سازی در یک زمین با سبکی مشخص انجام شود، ابتدا باید سبک سازی کرد و سبک سازی ویلا هم به شکل‌های مختلفی انجام می‌شود. یکی از نکات مهم در سبک سازی ویلا و انتخاب سبک برای ساخت و طراحی ویلا، سلیقه کارفرما یا شخصی است که ویلا برای آن ساخته می‌شود. در صورتی که ویلا مالک مشخصی نداشته باشد یا با هدف فروش و کسب درآمد ساخته شود، بهتر است سبک طراحی و ساخت را براساس بافت منطقه انجام داد. برای مثال ویلاهای مناطق ساحلی و نزدیک دریا معمولا با سبک مدرن یا مدیترانه‌ای ساخته می‌شوند یا ویلاهایی که در مناطق جنگلی ساخته می‌شوند از نوع ویلاهای روستیک یا جنگلی هستند.

از دیگر نکات مهم در سبک سازی ویلا، بودجه مشتری در ویلاهایی است که کارفرمای ساخت آن‌ها، خود مالک ویلا است. در چنین شرایطی می‌توان سبک ویلا را براساس توان مالی مشتری مشخص کرد. به عنوان مثال سبک ویلاهای کلاسیک یا رومی به دلیل استفاده از مصالح لوکس و خاص هزینه ساخت بیشتری دارند، در حالی‌که ویلاهای مدرن به دلیل مصالح کمتر و جزئیات کمتر طراحی و ساخت هزینه نهایی ساخت آن‌ها پایین‌تر است. متراژ زمینی که ویلا در آن ساخته می‌شود، موقعیت جغرافیایی ویلا و وضعیت خاک و زمین هم در سبک سازی ویلا در ساخت و ساز این نوع سازه‌ها موثر است.

یک پکیج کامل برای طراحی ویلا اختصاصی

این پکیج طراحی ویلا کاملی را ارائه می‌دهد که با هر سلیقه و بودجه‌ای سازگار است. این پکیج شامل موارد زیر است:
  • پلان معماری پروژه
  • پلان محاسبات سازه پروژه
  • پلان محاسبات برق پروژه
  • پلان محاسبات مکانیک پروژه
  • بازدید و برداشت وضع موجود پروژه با استفاده از نقشه UTM پروژه
  • طراحی سه بعدی (3D ) داخلی پروژه که شامل رندرهای عکس، نقشه‌های اجرایی، ابعاد و اندازه‌گذاری، مبلمان، متریال و نورپردازی می‌شود.
  • طراحی سه بعدی (3D) نما (نمای خارجی ساختمان از 4 طرف) پروژه که شامل رندرهای عکس، فیلم انیمیشن و نقشه‌های اجرایی، ابعاد و اندازه‌گذاری، متریال و نورپردازی می‌شود.
  • طراحی سه بعدی (3D) محوطه و فضای سبز پروژه که شامل رندرهای عکس، فیلم انیمیشن و نقشه‌های اجرایی، جانمایی، ابعاد و اندازه‌گذاری، متریال، طرح کاشت پوشش گیاهی و نورپردازی می‌شود.

طراحی ویلا براساس سبک

ویلا سازی براساس سبک رایج‌‌ترین روش برای تقسیم‌بندی انواع ویلا است، ویلاها را از نظر شکل ظاهری و نمای کلی به انواعی مانند ویلاهای سبک مدرن، ویلاهای سبک کلاسیک، ویلاهای سبک رومی، ویلاهای سبک مدیترانه‌ای، ویلاهای سبک شهری، ویلاهای سبک نئوکلاسیک، روستیک، پست مدرن و بسیاری انواع دیگر تقسیم می‌کنند که در ادامه قصد داریم نگاهی به انواع و سبک های مختلف ویلا داشته باشیم.


۱. ویلا مدرن

یکی از پرطرفدارترین انواع ویلاها، ویلا مدرن است. 0 تا 100 ویلا سازی در این سبک به صورت مدرن انجام می‌شود. ویلا سازی مدرن محبوب‌ترین سبک طراحی و ساخت ویلا در دنیا است که بسیاری از ویلاهای امروزی هم با این سبک ساخته می‌شوند. ویژگی‌ ویلاهای مدرن استفاده از اشکال ساده در آن‌ها است. در بیشتر ویلاهایی که به این سبک طراحی و ساخته می‌شوند از رنگ‌های نماد سادگی مانند رنگ‌های روشن و سفید یا خنثی مانند خاکستری استفاده می‌شود. 

از دیگر خصوصیات ویلا مدرن می‌توان به استفاده از پنجره‌های بزرگ در سازه ویلا اشاره کرد. در این سبک ویلاها به جای استفاده از تزئینات مختلف برای دکوراسیون دیوارها و نماسازی از درب و پنجره‌های بزرگ و سرتاسری استفاده می‌شود تا نبود تزئینات را جبران کرده و در عین حال فضایی شیک برای ویلا ایجاد می‌کند. بیشتر ویلاهایی که با این سبک طراحی و ساخته می‌شوند، جز سازه‌های لوکس محسوب می‌شوند.

۲. ویلا کلاسیک

ویلا کلاسیک یکی دیگر از سبک‌های محبوب طراحی و ساخت ویلا است که جز سبک‌های تجملاتی هم محسوب می‌شود. این سبک سال‌ها است که در ایران و کشورهای دیگر استفاده می‌شود و جز رایج‌ترین سبک‌های ساخت ویلا است. سبک کلاسیک را به عنوان سبک قدیمی هم می‌شناسند اما این قدیمی بودن به معنی زیبا نبودن یا کم ارزشی طراحی به این سبک در دنیای امروز نیست. با وجود اینکه ویلا کلاسیک سبکی قدیمی دارد اما هنوز هم بسیاری از افراد از سبک و اصول آن برای ساخت ویلاهای خود استفاده می‌کنند.

از مشخصات و ویژگی‌های ویلا کلاسیک می‌توان به استفاده از ستون‌های بلند، گچ‌بری‌ها و مجمسه‌های متقارن اشاره کرد. این نوع از ویلاها ظاهری با‌شکوه دارند و به دلیل استفاده از مصالحی که اغلب گران قیمت هستند، ساخت آن‌ها هزینه زیادی دارد. برای افرادی که به ویلاهای تجملاتی و باشکوه با ظاهر سلطنتی علاقه دارند این سبک از طراحی و ساخت ویلا بهترین انتخاب است.

۳. ویلا رومی

با به کار بردن ویژگی‌های معماری رومی که اغلب مرتبط با معماری روم باستان است، می‌توان یک ویلا رومی شیک و زیبا طراحی کرد. از مشخصات این سبک معماری سازه می‌توان به استفاده از ستون‌های بلند و عریض اشاره کرد. این فاکتور در ساخت ویلاهای رومی اهمیت زیادی دارد و معمولا از چند ستون با این مشخصات در ساخت ویلا استفاده می‌شود. ستوان در این سبک از ویلاها هم در بخش‌های بیرونی ویلا مانند ایوان یا ورودی و هم در داخل ساختمان استفاده می‌شوند. قرینه‌سازی، پنجره‌های کوچک و نرده‌ای، درب‌های بزرگ، سنگین با تزئینات سلطنتی و زیبا، پله‌های پهن در ورودی ساختمان و در بیرون از خانه، عمارتی چند لایه به صورت نیم‌طبقه‌ یا پله برای جداسازی هر بخش و بسیاری جزئیات مشابه دیگر از خصوصیات ویلا رومی هستند. نماسازی بیشتر ویلاهای رومی با سنگ مرمر انجام می‌شود که جلوه‌ و شکوهی خاص و متفاوت دارند.

۴. ویلا مدیترانه‌ای

یکی از انواع جذاب سبک‌های طراحی و ساخت ویلا که در کشور ما استفاده از آن صرفا در مناطقی خاص مانند مناطق ساحلی رواج دارد، ویلا مدیترانه‌ای است. در این سبک ویلا سازی از پنجره‌های بزرگ و زیبا با طراحی‌های خاص مانند منحنی و دایره‌ای شکل، درب‌های چوبی با چارچوب طاقی شکل، رنگ‌های آرام با حس و حال ساحلی مانند قهوه‌ای روشن، سفید و کرم، المان‌های روستایی، ستون‌های چوبی، وسایل لوکس از انواع صنایع دستی و پرده‌های نخی و تک رنگ استفاده می‌شود. نماسازی این ویلا بیشتر با رنگ‌های سفید یا با کمک آجرها انجام می‌شود تا جلوه چوب‌های به کار رفته در درب و پنجره و ستون‌ها بیشتر شده و ظاهر کلی ویلا زیباتر شود.

۵. ویلا شهری

ویلا شهری نوع دیگری از ویلاهایی است که بیشتر در بافت داخلی شهرها وجود دارد. خانه‌های ویلایی با متراژهای مختلف این نوع از ویلاها را تشکیل می‌دهند. از خصوصیات ویلاهای شهری می‌توان به تناسب آن‌ها با بافت شهر و منطقه‌ای که در آن ساخته می‌شوند، اشاره کرد. برای مثال ویلاهایی که در شهرهای شمالی ساخته می‌شوند همگی با شیروانی و سقف‌های شیب‌دار و ویلاهایی که در شهرهای مرکزی مانند یزد ساخته‌ می‌شوند با سقف‌های گلی و گنبدی شکل برای کاهش دمای هوای داخلی ویلا طراحی و ساخته می‌شوند. ویلاهای شهری معمولا برای سکونت دائمی طراحی می‌شوند، بنابراین به غیر از زیبایی، امنیت آن‌ها هم در ساخت و طراحی مد نظر قرار گرفته می‌شود.

۶. ویلا نئوکلاسیک

ویلا نئوکلاسیک، یکی دیگر از سبک‌های طراحی و ساخت ویلا است که خصوصیات سبک کلاسیک در آن به صورت مدرنیزه و امروزی وجود دارد. این سبک یکی از رایج‌ترین سبک‌هایی است که برای ویلا سازی در ایران از آن‌ استفاده می‌شود. این سبک هم مانند کلاسیک دارای ستون‌های بلند، گچ‌بری و مجسمه‌های کوچک و بزرگ است اما برخلاف ویلاهای کلاسیک تاکیدی به استفاده از المان‌های قدیمی و سنتی در آن نمی‌شود و در کنار جزئیات قدیمی از موارد جدید و امروزی هم در طراحی آن استفاده می‌شود. برای مثال در بیشتر ویلاهای نئوکلاسیک پنجره‌های بزرگ نماد ویلا کلاسیک همراه با رنگ‌های خنثی نماد ویلاهای مدرن استفاده می‌شوند که موجب قرارگیری ویلاهای با این سبک در هر دو دسته می‌شود.

مشاوره با کارشناسان ما

برای استعلام قیمت یا مشاوره درباره ی چگونگی طراحی ویلا به راحتی بر روی دکمه ی مقابل کلیک کنید و با ما در تماس باشید.

طراحی ویلای مدرن

طراحی  ویلا مدرن یکی از بخش های دانش معماری است که در آن باید به ویژگی ها و المان های ویلا توجه شود و فضای کافی به هر بخش اختصاص داده شود. معمار باید با توجه به خواسته ی کارفرما و همچنین درنظر گرفتن شرایط محیطی ،شرایط اقلیمی ، زاویه تابش خورشید ، نوع خاک، نوع بافت شهر سازی، جهت و شدت وزش باد ، تسلط کامل بر قوانین وضع شده توسط شهرداری برای ساخت ویلا در نظر گرفتن تعداد افرادی که می خواهند از ویلا استفاده کنند و امکانات مورد نظر آن ها که بسیار بااهمیت می باشد باید ویلای مدرن را طراحی کند.

طراحی ویلای کلاسیک

طراحی ویلا کلاسیک نشانگر شکوه و قدرت است و افرادی که به طراحی ویلای کلاسیک علاقه‌مند هستند خواهان نمایش این شکوه و قدرتند. به این سبک معماری، معماری بدون زمان گفته می‌شود. چون از زمان یونان باستان از این سبک برای معماری مکانی، که صاحب قدرتمندی داشته است، استفاده میشد تا قدرت صاحب خانه را نشان دهد. به عنوان مثال یونانیان  از سبک کلاسیک برای طراحی خانه خدایان خود استفاده می‌کردند  تا قدرت خدایان را  به مردم نشان دهند.

محوطه سازی

محوطه سازی نقش بسیار مهمی را در یک ویلاسازی قوی را بر عهده دارد پس باید به بهترین شکل دیزاین و طراحی شود ازین رو شما می توانید کار طراحی و اجرای ویلا یا محوطه ی خود را به یک شرکت معتبر و فنی بسپارید و خیالتان راحت شود ازینکه کار شما به آسانی در حال اجرا می باشد. برای راحتی کار شما می توانید با مشاوران ما تماس گرفته و بعد از مشاوره رایگان اقدام به سفارش خود بفرمایید.

انواع ویلا بر اساس ساختار

تقسیم بندی رایج بعدی ویلاها، انواع ویلا بر اساس ساختار را به ویلاهایی مانند فلت، دوبلکس و تریپلکس تبدیل می‌کند. نکته مهمی که در مورد این ویلاها باید در نظر گرفت، تفاوت ویلاهای دوبلکس یا تریبلکس با ویلاهای دو یا سه طبقه است. ویلاهای چند طبقه با هر تعدادی ساختمانی با طبقات جدا هستند که هر طبقه سقف و طبقاتی جدا دارد اما ویلاهای دوبلکس یا تریبلکس، دارای یک سقف اصلی هستند که در زیر آن چند سقف دیگر وجود دارد که بخش‌هایی از آن به دلیل وجود راه‌پله داخلی میان طبقات، باز است. رایج‌ترین ویلاها براساس ساختار، ویلاهای فلت یا ویلاهای دوبلکس هستند که به انواع زیر تقسیم‌ می‌شوند.

۱. ویلا فلت

در میان سبک‌های مختلف ویلا سازی مدرن، ساختار و سبک ویلا فلت یکی از پرطرفدارترین‌ها است. فلت به معنی همسطح و صاف است و در واقع به سطحی گفته می‌شود که هیچ کدام از قسمت‌های آن با دیگر بخش‌ها اختلاف سطح نداشته باشد. ویلا فلت که در اصطلاح به آن ویلا همکف هم گفته می‌شود، از انواع ویلاهایی هستند که یک سقف دارند و مجموعا شامل یک طبقه هستند. این ویلاها معمولا با اختلاف سطحی یک متری از زمین ساخته می‌شوند و در مواردی ممکن است با چند پله اختلاف و بالاتر از سطح زمینی که در آن قرار دارند ساخته شوند. سازه یا ساختمان در ویلا فلت در بیشتر موارد حداقل متراژ 80 متری دارد. سازه‌های فلت اغلب یک یا دو خوابه هستند و بخش‌های اصلی مانند نشیمن، سرویس بهداشتی، حمام و آشپزخانه در همه آن‌ها وجود دارد. بسته به متراژ زمین یا متراژ سازه، بعضی از ویلاهای فلت در داخل ساختمان دارای انباری هستند و در برخی دیگر انباری و گاراژ در محوطه و بخش بیرونی ساختمان قرار دارد.

۲. ویلا دوبلکس 

نوع دیگر ویلاها براساس ساختار، ویلا دوبلکس است. این ویلاها ساختمانی در دو طبقه هستند که دارای یک دیوار مشترک بوده و اتاق‌ها و بخش‌های مختلف خانه در آن‌ها در طبقات تقسیم می‌شود. در این سبک از خانه‌ها هر دو طبقه متعلق به یک فرد است که ممکن است ورودی جداگانه داشته باشد و قابل استفاده برای دو خانواده هم باشد. ویلاهای دوبلکس یک سقف کامل و مشترک دارند و هر طبقه نیز سقفی دارد که بخشی از آن به دلیل قرارگیری راه‌پله‌ها باز است. بسیاری از افراد ویلا دوبلکس را همان ویلای دو طبقه می‌دانند که این‌طور نیست و این ویلاها تفاوتی اساسی با یکدیگر دارند. ویلاها و به طور کل ساختمان‌های دوبلکس حتما از طریق یک راه‌پله به هم متصل می‌شوند اما ویلاهای دو طبقه ممکن است دارای مسیر مشترک باشند یا نباشند. همچنین در ساختمان و ویلا دوبلکس ممکن است بخش‌های مختلف میان طبقات تقسیم شوند. برای مثال اتاق خواب‌ها در یک طبقه و پذیرایی در طبقه دیگر باشند اما در ساختمان‌های دو طبقه، هر طبقه الزاما دارای اتاق، نشیمن، آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی است.

 

ویلا ی خود را چگونه با سبک زندگی خودمان مطابقت دهیم ؟

وقتی ویلا ی خود را طراحی میکنید ، میتوانید  چیزی منحصر به ‌فرد ایجاد کنید که متناسب با شیوه زندگی خود باشد. به سبک زندگی خود فکر کنید و اینکه چگونه ویلا ی رویایی شما باید آن را منعکس کند .

مزایای طراحی ویلا ی مدرن !

  • خلاقیت در طراحی
  • نور گیری عالی
  • طراحی زیبا و دلپذیر
 

خلاقیت در طراحی

در طراحی ویلا به سبک مدرن عناصر معماری به شکلی طراحی شده‌اند. مثلا تقارن و تعادل تغییر شکل ایجاد کرده‌اند. این نکته کمک خواهد کرد تا معمار دور از نگرانی از تغییر ساختار بنا بر روی عملکرد فضا با بهترین تناسبات ممکن تمرکز کند. به همین دلیل در طراحی نقشه ویلا مدرن، معمار نیاز به ابتکار و خلاقیت بیشتری دارد؛ از همین رو در ویلاهای به سبک مدرن فضاهای پرت و بی استفاده  به صورت کلی  کاهش پیدا خواهد کرد.

 

نور گیری عالی

از دیگر مزایای طراحی ویلا مدرن توجه خاص با استفاده از نور طبیعی امکان پذیر است. در این نوع نور گیری که معمولا  با ایجاد پنجره های بزرگ به سمت جنوب ساختمان محدود نمیشود. پنجره در سبک معماری مدرن در هر قسمت از ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد، لذا با اندازه های مختلف، تفاوت  اندازه ها  در پنجره‌ها  به علت کنترل حریم خصوصی و پیشگیری از نور زدگی در بنا ایجاد می‌شود. با توجه به ویژگی‌ های   پنجره‌های  بزرگ و کاهش انرژی در ارتباط  با روشنایی می‌شود. از طرفی دیگر احتمال دارد موجب افزایش دریافت انرژی گرمایی خورشیدی  شود. به همین علت با آگاهی و تسلط و مهارت معمار به بحث  انرژی در نقشه ی ساختمان ، صرفه جویی در مصرف انرژی میباشد .

یکی  از مهم ترین موضوعاتی که امروزه وجود دارد صرفه جویی در مصرف انرژی است. به دلیل اینکه منابع  انرژی در حال کاهش هستند، ویلاهای پیش ساخته به دلیل داشتن عایق مناسب در و پنجره جلوی هدر رفتن گرما را می گیرد و باعث  کاهش مصرف انرژی می شود.

 

هزینه طراحی ویلا

از عوامل موثر در هزینه طراحی ویلا چه می‌دانید؟ اهمیت آشنایی با هزینه‌های طراحی ویلا چیست؟ در شروع هر پروژه ساخت و ساز، هزینه‌ها یکی از مهم‌ترین مسائل است. جزئیات زیادی در مشخص کردن هزینه طراحی ویلا تاثیرگذار هستند که در این مطلب از ویلاسازی قصد صحبت در مورد آن‌ها را داریم، با ما همراه باشید.

 

  • تاثیر کدام عوامل در هزینه طراحی ویلا بیشتر است؟

شروع تمام پروژه‌های ساخت و ساز با طراحی آغاز می‌شود و تفاوتی ندارد این پروژه مربوط به ساخت یک ویلا باشد یا بازسازی ساختمانی که از پیش ساخته شده و صرفا نیاز به تغییرات دارد. در فرآیند طراحی همچنین هزینه‌های احتمالی ساخت و ساز تخمین زده می‌شوند اما خود طراحی نیز هزینه‌هایی دارد که برای تعیین هزینه نهایی ساخت باید آن‌ها را در نظر گرفت. عوامل زیادی در تعیین هزینه طراحی پلان و نقشه ویلا موثر هستند، اما آیا می‌دانید که تاثیر کدام عوامل در هزینه طراحی ویلا بیشتر است؟ عواملی که در ادامه معرفی می‌کنیم بیشترین تاثیر را در هزینه طراحی ویلا دارند.

 

۱. طراحی نقشه اولیه

طراحی نقشه اولیه یا نقشه معماری که شکل ظاهری ویلا را مشخص می‌کند اولین عامل موثر در هزینه طراحی ویلا است. طبیعتا هر چقدر نقشه اولیه ویلا ساده‌تر باشد، هزینه‌ طراحی آن نیز کمتر خواهد بود. هزینه طراحی نقشه اولیه ویلا علاوه بر سادگی یا پیچیدگی طرح به متراژ ویلا و در نظر گرفتن جزئیات آن در طراحی هم بستگی دارد.

 

۲. محاسبات سازه

بخش دیگر طراحی ویلا مربوط به محاسبات سازه است. شیب زمین، موقعیت ویلا، جهت ساخت آن و بسیاری موارد مشابه دیگر که باید در زمان طراحی محاسبه‌های لازم برای آن‌ها انجام شود یکی دیگر از عوامل موثر در تعیین هزینه طراحی ویلا هستند.

 

۳. طراحی تاسیسات

یکی از بخش‌های مهم طراحی پلان و نقشه ساخت ویلا طراحی تاسیسات است. به خصوص زمانی که زمین ویلا صفر بوده و نیاز باشد که محل دقیق تاسیسات را در طراحی مشخص کرد، هزینه این بخش هم شامل هزینه‌های طراحی ویلا می‌شود. در ویلاهایی که نیاز به بازسازی داشته یا قبلا ساختمانی در زمین آن‌ها وجود داشته و وضعیت تاسیسات مشخص باشد، هزینه طراحی تاسیسات کمتر خواهد بود.

 

۴. طراحی نما و طراحی محوطه

نماسازی بخش دیگر هزینه ساخت ویلا را تشکیل می‌دهد و بیشتر کارفرماها این بخش از ساخت و ساز را برای تکمیل پروژه خود درخواست می‌کنند. طراحی نما و در صورت نیاز کارفرما طراحی محوطه از دیگر عواملی هستند که هزینه طراحی ویلا را افزایش می‌دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *