در مراحل بازسازی خانه باید چه نکاتی را در نظر گرفت؟

بازسازی خانه

مراحل بازسازی خانه به چه صورت است؟ تفاوت مراحل بازسازی در سبک‌های مختلف خانه‌سازی چیست؟ کدام مرحله از بازسازی خانه اهمیت بیشتری دارد؟ اگر قصد بازسازی خانه خود را دارید احتمالا یکی از سوالات بالا برای شما هم ایجاد شده است. بازسازی خانه و تغییر سبک ساختمان راهی مناسب و کم هزینه‌تر برای ایجاد تغییر و تحول در محل زندگی است. این کار در چند مرحله انجام می‌شود و هر مرحله قواعد و اصول به خصوصی دارد که در این مطلب از ویلاسازی قصد صحبت در مورد آن‌ها را داریم. با ما همراه باشید تا ضمن پاسخ به این سوال که مراحل بازسازی خانه چیست؟ انواع سبک های بازسازی را به شما معرفی کنیم.

 

مراحل بازسازی خانه

بازسازی یکی از عملیات‌ ساختمانی و چیزی مابین تعمیر و نوسازی است. این کار نسبت به تعمیر زحمت و هزینه بیشتر و نسبت به نوسازی قیمت و زمان کمتری دارد. این کار بسته به نوع و عمر سازه، شرایط و وضعیت آن، نظر کارفرما و بسیاری موارد دیگر به چند مرحله تقسیم می‌شود. مهم‌ترین مراحل بازسازی خانه را می‌توان به صورت زیر عنوان کرد:

 

۱. تهیه چک لیست بازسازی خانه

تهیه چک لیست بازسازی اولین مرحله از انجام این کار است. در این مرحله باید تمام ایده‌های مورد نظر برای بازسازی را مشخص کنید و اقدامات انجام این کار را براساس ایده‌ها تعیین کنید. تهیه چک لیست، مزایای زیادی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به کاهش هزینه‌های بازسازی اشاره کرد. به علاوه زمانی که مراحل و اقدامات مشخص باشند، احتمال خطا کمتر می‌شود و فرآیند بازسازی در زمان کوتاه‌تر و با مشکلات کمتری انجام می‌شود.

در چک لیست بازسازی باید صفر تا صد مراحل را مورد بررسی قرار داد و هر چیزی که در این مراحل حائز اهمیت هست را مشخص کرد. برای مثال در مرحله تخریب و آماده‌سازی ساختمان باید به وضعیت تاسیسات توجه داشت تا در طول تخریب آسیبی به آن‌ها وارد نشود. این موضوع باید در چک لیست بازسازی مشخص باشد و اقدامات لازم مربوط به آن نیز تعیین شده باشد.

 

۲. انتخاب سبک و طرح جدید

بعد از تهیه چک لیست باید سبک بازسازی را مشخص کرد. انتخاب سبک و طرح جدید خانه را باید با در نظر گرفتن سلیقه ساکنین و نیازهای آن‌ها انجام داد. برای مثال اگر خانه متعلق به زوجی میانسال است، بازسازی به سبک مدرن چندان کارآمد نیست. بودجه مورد نظر کارفرما برای بازسازی دیگر عاملی است که در انتخاب سبک باید به آن توجه داشت.

 

۳. تخمین هزینه

تخمین هزینه بازسازی مرحله دیگر انجام این کار است. این مرحله باید با دقت انجام شود زیرا تمام مراحل بعدی به آن وابسته است. در واقع اگر کارفرما قادر به پرداخت هزینه‌های بازسازی نباشد، این کار عملا بی‌فایده خواهد بود. در تخمین هزینه‌ها همیشه باید مبلغی بیشتر از میزان محاسبه شده را برای خطای محاسباتی یا اتفاقات پیش‌بینی نشده حین بازسازی در نظر گفت. به عنوان مثال اگر تخمین هزینه به صورت دقیق انجام شده و مصالح حین کار افزایش قیمت داشته باشند، شرکت مجری دچار ضرر و زیان شده یا کارفرما ناچار به استفاده از مصالح بی‌کیفیت خواهد شد.

 

۴. آماده‌سازی ساختمان

در مرحله بعدی باید ساختمان را برای بازسازی آماده کرد. البته این مرحله در صورتی نیاز است که ملک مبله بوده یا تا زمان بازسازی افرادی در آن سکونت داشته باشند. در چنین شرایطی باید وسایل و لوازم موجود در خانه را به جایی دیگر منتقل کرد.

 

۵. انتخاب نقطه شروع

پس از آماده‌سازی ساختمان باید نقطه شروع بازسازی را مشخص کرد. این موضوع بسته به هدف از بازسازی متفاوت است. برای مال اگر قصد بازسازی کلی داشته باشید، شروع باید از نقطه‌ای باشد که دسترسی به آن سخت‌تر است اما اگر قصد بازسازی جزئی دارید تنها باید محل مورد نظر را تخریب و بازسازی کنید.

 

۶. شروع بازسازی خانه

در نهایت و زمانی که نقطه شروع بازسازی را انتخاب کردید، کار رسما آغاز می‌شود. در نخستین مرحله باید بخش‌های مورد نیاز را تخریب کنید، سپس مصالح مورد نظر بر اساس سبک را انتخاب و تهیه کرده و بازسازی را طبق چک لیست و نقشه اولیه آغاز کنید.

 

بازسازی خانه قدیمی

 

نکات مهم در مورد انتخاب سبک بازسازی خانه

همان‌طور که گفته شد یکی از مراحل بازسازی خانه، انتخاب سبک بازسازی است. برای انتخاب سبک ابتدا باید هدف از بازسازی را مشخص کرد. در صورتی که بازسازی خانه با هدف تغییر کاربری مانند مسکونی به اداری انجام شود باید سبکی مناسب سازه‌های اداری نظیر مدرن را انتخاب کرد.

هم چنین برای تغییر سازه‌های قدیمی به جدید می‌توان سبک‌هایی مانند مدرن که سبکی ماندگار و قابل اجرا در هر سازه‌ای است را انتخاب کرد. از دیگر نکات مهم در مورد انتخاب سبک بازسازی می‌توان به متراژ سازه اشاره کرد. تعداد ساکنین، روحیات و نیازهای آن‌ها و بودجه کارفرما دیگر نکاتی است که به انتخاب بهترین سبک برای بازسازی خانه کمک می‌کنند.

 

نتیجه گیری

مراحل بازسازی خانه بسته به سبک بازسازی و وضعیت ساختمان پیش از انجام این کار تفاوت دارند که در این مطلب از ویلاسازی در مورد مهم‌ترین آن‌ها صحبت شد. آشنایی با این مراحل برای مدیریت هزینه‌ها و زمان بازسازی، اهمیت زیادی دارند اما مهم‌تر از این موضوع سپردن این کار به تیم‌های ماهر و خوش سابقه است تا تمام اصول و قواعد لازم در هر مرحله از بازسازی به طور کامل رعایت شوند. برای استفاده از خدمات تیم متخصصین حرفه‌ای و با تجربه ما می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی موجود در سایت ویلاسازی با ما در تماس باشید.

 

 

سوالات متداول

 

۱. مهم‌ترین مرحله از مراحل بازسازی خانه کدام است؟

تهیه چک لیست به منظور مدیریت ساده‌تر فرآیند بازسازی اولین و مهم‌ترین مرحله در بازسازی خانه است.

 

۲. سبک بازسازی چه تاثیری در مراحل انجام این کار دارد؟

سبک بازسازی در هزینه نهایی انجام این کار، زمان انجام کار و شرایط و سختی‌های آن تاثیر به سزایی دارد.

 

۳. در انتخاب سبک بازسازی باید به چه نکاتی توجه داشت؟

کاربری ساختمان، سلیقه و نیاز ساکنین، بودجه کارفرما، متراژ و مساحت و سبک قدیمی ساختمان از جمله نکاتی هستند که در انتخاب سبک جدید بازسازی باید به آن‌ها توجه داشت.

 

مطالب مرتبط

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *