Search

چالش های ساخت ویلا کوهستانی و نکاتی که رعایت آن ها ضرورت دارد !

نکات ساخت ویلای کوهستانی

طراحی ویلا در مناطق کوهستانی چشم انداز بسیار جذاب و زیبایی را به ارمغان می‌آورد اما در عین حال با یک سری چالش‌ها و تهدیدهایی نیز روبه‌رو است که باید توجهات لازم به آن‌ها بشود تا از وقوع و پیش آمدن هر مشکلی جلوگیری شود. در فرآیند ویلاسازی در مناطق کوهستانی حتما باید از یک طراح متخصص، معمار و مهندس کاربلد و حرفه‌ای که به شرایط و نکات ساخت ویلا در آن منطقه آشناست و همچنین بدون تخریب و یا ایجاد تغییری در طبیعت کار پروژه را پیش می‌برد، کمک گرفت. در این مقاله از ویلاسازی درباره نکات ساخت ویلای کوهستانی و چالش های آن صحبت خواهیم کرد.

 

چالش های ساخت ویلا در کوهستان

یکی از چالش‌های ساخت ویلا در مناطق کوهستانی ارتفاع آن است که طبق دستورالعمل‌های موجود، نباید بیشتر از سه طبقه ساخته شود. سقف‌های این نوع ویلاها، به دلیل بارش شدید برف، تگرگ و باران در این مناطق حتما باید از نوع شیب‌دار باشند که این یک محدودیت و چالش برای طراحان ویلا است که به دلیل محدود بودن گزینه‌ها، کمتر می‌توانند در طراحی و ساخت سقف ویلا خلاقیت داشته باشند. امکان دسترسی به برق و آنتن‌دهی تلفن‌های همراه ممکن است در مناطق کوهستانی با کمی دشواری همراه باشد که برای حل این مشکل می‌توان از سیستم‌های انرژی خورشیدی و انرژی آبی استفاده کرد تا با کمک ابزارهای رایگان و پایدار، انرژی تولید کرد. از دیگر چالش‌های ساخت ویلا کوهستانی، روشنایی منطقه است که امکان دارد در ساعات شب بسیار کم باشد. برای حل این مشکل نیز می‌توان از نورپردازی‌های بیرون ویلا برای روشن کردن فضای بیرون استفاده کرد تا امکان دید و حرکت ایمن در اطراف ویلا را فراهم سازد.

 

ساخت ویلا در مناطق سردسير

 

بیشتر بخوانید: طراحی رومی ویلا

 

نکات ساخت ویلای کوهستانی چیست؟

نکات ساخت ویلای کوهستانی چیست؟ ویلا سازی در سه مکان از منطقه کوهستانی یعنی کوهپایه، بالای کوه و دامنه کوه اجرا می‌شود که طریقه ساخت و طراحی ویلا برای هر سه مکان با توجه به شرایط منطقه و عوارض طبیعی موجود در آن مکان متفاوت خواهد بود. از نکات مهم این است که برداشت‌های لازم از زمین مانند درصد شیب، جهت تابش خورشید و بادهای مزاحم، نوع عایق بندی، نوع متریال و سازه، اقلیم آب‌وهوایی و غیره به دست بیاید و تدبیرات لازم برای ویلاهایی که در قسمت شیب‌دار منطقه کوهستانی ساخته می‌شود، صورت بگیرد. نکته دیگر این است که سقف ویلای کوهستانی به صورت شیب‌دار ساخته شود و از عایق مناسبی استفاده شود تا سرما به داخل ویلا وارد نشود و همچنین در ساخت آن‌ها به دلیل همخوانی با طبیعت اطراف بهتر است از مصالح بومی مانند سنگ و آجر استفاده کرد.

 

در ویلاسازی مناطق سردسیر و کوهستان چه مواردی را باید رعایت کرد؟

در ساخت ویلای کوهستانی چه مواردی را باید رعایت کرد؟ همانطور که می‌دانید مناطق کوهستانی و سردسیر دارای شیب‌های خطرناک، عوارض طبیعی سست و خطرناک، مسیرهای سیل و باران ، برف و غیره هستند که باید از ساختن ویلا در نزدیکی این مناطق پرخطر خودداری کرد. معمولا در مناطق کوهستانی و سردسیر بادهای شدید و سردی می‌وزد از این رو باید در ویلایی که می‌سازید به جهت وزش باد نیز توجه کنید که در جهت مخالف ویلا باشد. چشم‌انداز کوهستان بسیار زیبا و دلربا است و به همین دلیل یکی از نکات ساخت ویلای کوهستانی که بسیار مهم نیز است، می‌توان به طراحی پنجره‌های مناسب و بزرگ و رو به طبیعت زیبای کوهستان برای استفاده بیشتر از زیبایی و دلربایی اشاره کرد. از آنجایی که در ساخت چنین ویلایی از هر سنگی نمی‌توان استفاده کرد. برای این کار باید از متخصصین مجرب و حرفه‌ای ویلاسازی کمک بگیرید تا سنگ مناسب با آن منطقه را شناسایی و در طراحی به کار ببرد.

 

بیشتر بخوانید: طراحی ویلا کلاسیک

 

ساخت ویلا در مناطق كوهستاني

 

سخن آخر

ساخت ویلا در منطقه کوهستانی نیاز به متخصصان کاربلد، با تجربه  و حرفه‌ای دارد تا با دانش کافی و تسلط به دستورالعمل‌های ساخت ویلا در کوه‌ها و کوهپایه‌ها، بتواند بدون مشکل و بدون ایجاد هزینه اضافی، بهترین ویلا در کوهستان را بسازد. در این مقاله از ویلاسازی درباره نکات ساخت ویلای کوهستانی و موارد مهمی که در فرآیند ساخت ویلا باید حتما به آن‌ها توجه شود، صحبت کردیم. آیا شما هم رویای داشتن یک ویلای کوهستانی با منظره جذاب را دارید؟ متخصصان مجرب و ماهر ویلاسازی به کمک شما خواهند آمد. برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق راه‌های ارتباطی با ما تماس بگیرید.

 

بیشتر بخوانید: طراحی ویلا مدرن

 

سوالات متداول

  1. نکات مهم برای ویلای کوهستانی چیست؟

جهت تابش نور خورشید و وزش بادهای شدید کوهستانی باید مشخص شود و ویلا در خلاف جهت‌های آن‌ها ساخته شود و به طور خوبی عایق‌بندی شود. همچنین برداشت‌های مهمی از زمین مانند درصد شیب، نوع عایق بندی، نوع متریال و سازه، اقلیم آب‌وهوایی و غیره انجام شود.

  1. در ویلاهای کوهستانی از چه متریالی استفاده می‌شود؟

برای طبیعی‌تر به نظر رسیدن ویلا، بهتر است متریال‌های مشابه و مناسب با منطقه کوهستانی مانند سنگ و آجر استفاده کرد اما باید توجه داشت که از هر سنگی نمی‌توان استفاده کرد و باید سنگ مناسب با آن منطقه را به کار برد.

  1. در ساخت ویلای کوهستانی چه مواردی را باید رعایت کرد؟

به هیچ وجه ویلای خود را در نزدیکی مناطق پرخطر کوهستانی مانند مناطق دارای شیب‌های خطرناک، عوارض طبیعی سست و خطرناک، مسیرهای سیل و باران و مناطقی که امکان ریزش سنگ در اطراف آن وجود دارد، نسازید.

 

مطالب مرتبط

2 پاسخ

  1. واقعا ساخت و ساز تو این مناطق سخت و هزینه بره ولی خب ویویی که این ویلا ها دارنو هیچ جا نداره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *